Daniela Iliescu, reacție acidă la adresa Simonei Hapciuc de la Survivor România: "Am decis să intervin"

simona hapciuc eliminare
Simona Hapciuc îl învinovățește pe Culiță Sterp pentru eliminarea de la Survivor România

Simona Hapciuc îl învinovățește pe Culiță Sterp pentru eliminarea de la Survivor România. Daniela Iliescu i-a răspuns fostei concurente cu aceeași monedă.

Daniela Iliescu nu s-a lăsat impresionată de atacurile Simonei Hapciuc la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021, așa că a încercat să-i răspundă într-un mod cât se poate de politicos, dar vehement.

Daniela Iliescu, reacție acidă la adresa Simonei Hapciuc de la Survivor România

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România  a observat că Simona Hapciuc îl atacă pe viitorul tătic și îl acuză pe acesta de eliminarea ei din competiție.

Daniela Iliescu nu a vrut să lase lucrurile la voia întâmplării, așa că s-a pregătit temeinic și i-a răspuns cu aceeași monedă fostei Faimoase.

Citeste si: Daniela Iliescu, reacție după ce Culiță Sterp a fost căutat de poliție la Survivor România: ”Cu fiecare zi..."

daniela iliescu mesaj pentru simona hapciuc
Daniela Iliescu i-a răspuns Simonei Hapciuc atunci când aceasta l-a acuzat pe Culiță Sterp că a dat-o afară de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

”Hai că deja s-a ajuns prea departe și chiar dacă ați observat cu toții că eu nu mă bag în discuții și nu dau replica persoanelor care ar merita, poate este nevoie să fac anumite completări legate de monologul Simonei Hapciuc, și îl numesc așa pentru că persoana cealaltă cu care ar trebui să poarte un dialog nu poate fi prezentă, deoarece Culiță (cel rău și malefic) este încă în competiție.

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor 2021, a transmis un mesaj emoționant pentru mama Geta: "Sperăm că ești pregătită"

În primul rând, această persoană face afirmații care discreditează imaginea și reputația unei persoane publice, în special într-un moment în care această persoană nu se poate apăra, iar astea sunt fapte pentru care se poate răspunde din punct de vedere legal.

daniela iliescu mesaj simona hapciuc
Daniela Iliescu a lăsat un mesaj pentru Simona Hapciuc[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

În al doilea rând, am decis să intervin pentru că femeia este atât de preocupată de ” nevasta lui Culiță care este gravidă”  și pe care a lăsat-o acasă însărcinată pentru că este avar și nu se gândește la mine și la copil, ei bine, repet, pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord.

Și pentru că nu fac parte din categoria femeilor dependente sau obsedate de bărbatul lor nu cred că e de judecat sau că este asta vreo dovadă  de lipsă de iubire din partea lui. Sunt mai mult decât recunoscătoare că am nu una, ci două familii care îmi sunt alături în fiecare minut. Pe de altă parte nici nu pot să iau în considerare părerile unei femei  de la care nu aș lua niciodată exemplu  sau nu aș cere un sfat.

", spune Daniela Iliescu.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Claudia Neghină a născut! Vedeta a postat primele imagini cu micuța Sofia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies