Daniela, iubita lui Culiță Sterp este în culmea fericirii: "Un bebe mic am si eu"

daniela iubita lui culita sterp bebe
Daniela are un bebe

Culiță Sterp pare să aibă o viață perfectă. Cântărețul și Daniela, iubita lui, au împreună un „bebe”, pe care au ținut morțiș să îl prezinte și internauților.

După despărțirea destul de dureroasă prin care a trecut, se pare că faimosul solist Culiță Sterp și-a găsit jumătatea. Daniela, cea care îl face fericit pe cântăreț, a dezvăluit că i-a dăruit și "un bebe mic".

Culiță Sterp și Daniela sunt mai fericiți ca niciodată

Unul dintre cei mai urmăriți artiști de la noi din țară, Culiță Sterp, poate spune că are o viață ca în povești. După ce și-a găsit fericirea în brațele focoasei brunete Daniela, aceștia au devenit și fericiții „părinți” ai unei...

pisicuțe de rasă.

Se pare că atât Daniela cât și Culiță, sunt mari iubitori de animale, motiv pentru care au dorit să aibă ca și companion o felină.

daniela si bebe mic
Cel mai nou membru al familiei Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pisicuța de rasă pură n-a fost ferită de aparatul de fotografiat, așa că poza cu noul membru al familie a ajuns repede pe rețelele de socializare.

Mesajele nu au contenit să apară, așa că părinții norocosului pisoiaș au fost asaltați cu felicitări și vorbe înduioșătoare.

Deși iubita lui Culiță Sterp a stat departe de luminile reflectoarelor,  aceasta are nu mai puțin de 15 mii de fani pe unul din conturile sale de social media, semn că prietenii virtuali ai artistului o adoră.

Daniela este pasionată de călătorii, dar iubește și țara noastră, astfel tânăra poate fi văzută și pe plaiurile mioritice în foarte multe poze de pe conturile de socializare.

culita sterp si daniela bebe
Culiță Sterp și Daniela au un bebe[Sursa foto: Captură KANAL D]

Culiță Sterp și Daniela formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă, și nu se sfiesc să-și arate fericire. Tânărul artist este îndrăgostit până peste cap  și asta se vede din toate postările pe care le are împreună cu iubita lui. Fanii îl felicită pentru alegerea făcută și îi doresc tot binele din lume, acum că este din nou fericit și împlinit alături de tânăra femeie.

Având în vedere faptul că de acum vor fi trei, Culiță Sterp și Daniela vor fi văzuți cu siguranță în compania micuțului animal.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au ajutat-o enorm

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ce avere au Culiţă şi Iancu Sterp? Cântăreţul şi fostul participant Survivor nu trăiesc în lux, deşi au o mulţime de bani

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies