Dansatoarele de la Moulin Rouge au stabilit trei recorduri mondiale!

Dansatoarele de la Moulin Rouge au stabilit trei recorduri mondiale!
Dansatoarele de la Moulin Rouge au stabilit trei recorduri mondiale!

Dansatoarele de la Moulin Rouge, renumitul cabaret din Paris, au stabilit trei noi recorduri mondiale, inclusiv la sectiunea "cel mai mare numar de rotiri de picior French Cancan" - 29 de rotiri in 30 de secunde -, o performanta stabilita de 44 de dansatoare, pe o arie de Jacques Offenbach.

 

Stabilite la inceputul lunii noiembrie in fata cabaretului Moulin Rouge, aceste recorduri inedite au fost omologate de un comisar de la Guinness Book, care celebreaza joi 60 de ani de existenta printr-o editie aniversara, informeaza MEDIAFAX.
Moulin Rouge, care a implinit la randul sau 125 de ani de existenta, a stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare numar de pozitionari ale unui picior in jurul capului, una dintre cele mai acrobatice figuri de French Cancan, un impresionant spectacol muzical si coregrafic.
Dansatorul grec Adonis Kosmadakis a realizat 30 de astfel de figuri acrobatice in 30 de secunde.
Un alt dansator al cabaretului parizian, francezul Nicolas Pihiliangegedara, si-a doborat propriul record pentru cel mai mare numar de piruete la sol legate intre ele si realizate in plin spagat ("serpillère", n.r.), efectuand 36 de spagate in rotatie in 30 de secunde.
Moulin Rouge detine, de asemenea, din 2010, recordul mondial pentru cel mai mare numar de ridicari de picioare (720 in 30 de secunde, realizate de 30 de dansatoare pe un singur
rand) si recordul pentru cel mai mare numar de spagate French Cancan consecutive: 30 de dansatoare din trupa au realizat 62 de astfel de figuri acrobatice in 30 de secunde.

Stabilite la inceputul lunii noiembrie in fata cabaretului Moulin Rouge, aceste recorduri inedite au fost omologate de un comisar de la Guinness Book, care celebreaza joi 60 de ani de existenta printr-o editie aniversara, informeaza MEDIAFAX.

Moulin Rouge, care a implinit la randul sau 125 de ani de existenta, a stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare numar de pozitionari

ale unui picior in jurul capului, una dintre cele mai acrobatice figuri de French Cancan, un impresionant spectacol muzical si coregrafic. Dansatorul grec Adonis Kosmadakis a realizat 30 de astfel de figuri acrobatice in 30 de secunde.

Un alt dansator al cabaretului parizian, francezul Nicolas Pihiliangegedara, si-a doborat propriul record pentru cel mai mare numar de piruete la sol legate intre ele si realizate in plin spagat ("serpillère", n.r.),
efectuand 36 de spagate in rotatie in 30 de secunde.

Moulin Rouge detine, de asemenea, din 2010, recordul mondial pentru cel mai mare numar de ridicari de picioare (720 in 30 de secunde, realizate de 30 de dansatoare pe un singur rand) si recordul pentru cel mai mare numar de spagate French Cancan consecutive: 30 de dansatoare din trupa au realizat 62 de astfel de figuri acrobatice in 30 de secunde.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies