Daria Radionova, prima reacție despre Bianca Drăgușanu: „Stupidă și mizerabilă...”

Daria
Daria

Ce a transmis femeia care este acuzată că a distrus căsnicia Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi. Prima reacție a Dariei Radionova despre fosta prezentatoare.

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă, iar cei doi își fac acuzații la TV și în mediul online fără precedent.

După ce omul de afaceri a dezvăluit un filmuleț în care o dă afară din mașina sa pe Bianca, în timp ce ea voia să se împace cu el și să meargă împreună acasă, femeia din cauza căreia s-au despărțit a luat atitudine.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Bianca Drăgușanu, primele declarații după bătăile pe care susține că le-a încasat de la Bodi! ”Mi-e teamă! O femeie de 50 de kilograme nu își poate măsura forțele cu tine”! EXCLUSIV

Sătulă de faptul că îi este târât numele în acest scandal, Daria Radioniva a luat atitudine. Rusoaica a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Daria
Daria

„Am fost calmă până la un moment. Mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să vă spun că nu doresc să iau parte la acest circ. Aș vrea să clarific un singur lucru. Părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații estetice încă mai este nesigură pe ea.

Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul divorțului lor așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Clovn patetic și gelos!”, este mesajul pe care Daria Radionova, presupusa iubită a lui Alex Bodi, l-a publicat pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, protagoniștii unui scandal monstru: „Du-te acasă, psihopato”

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Ce spune Alex Bodi despre fiica Biancăi Drăgușanu

„Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine. Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană. Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele.

Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească. Nu știu cât a stat Sofia la București. Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță. Ca să fii o mamă de bază trebuie să fii o mamă alături de fetița ta', a declarat Alex Bodi lîn cadrul unei emisiuni de televiziune.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies