Darurile de cuplu sunt importante? Iată cum ajută acestea la menținerea relației

Darurile de cuplu sunt importante? Iată cum ajută acestea la menținerea relației
Darurile de cuplu sunt importante? Iată cum ajută acestea la menținerea relației

Fie că ești într-o relație de câteva luni, fie într-una de durată, cu siguranță te afli în impas și te întrebi dacă este momentul să îi oferi partenerului un dar

Dar ce dar? Ca tine sunt foarte multe cupluri care simt nevoia să aducă un plus de recunoștință și apreciere partenerului și care caută cel mai dar pentru a-și exprima sentimentele.

La începutul unei relații, partenerii obișnuiesc să își ofere diverse cadouri cuplu, sperând că astfel vor atrage încrederea și atenția partenerului. Cu timpul, încă, acest obicei pălește și tot mai multe cupluri ajung să renunțe la ideea de face un cadou. Sau se întâmplă tot mai rar, și mai mult de curtoazie.

 

Dar știai că darurile oferite în cuplu sunt extrem de importante? Ele mențin relația vie, transmit iubire, recunoștință și apreciere, câtă vreme sunt potrivite persoanei drag, sunt venite din suflet și iau în calcul preferințele și pasiunile persoanei iubite. Simplu act de a face un cadou are un efect uriaș asupra partenerului, dar și asupra bunului-mers al relației.

Sunt cadourile de cuplu un trend?

În mod evident, nu! Obiceiul de a oferi un cadou a existat dintotdeauna, pentru a marca diverse ocazii, dar și pentru a împărtăși sentimentele către destinatari. Parcă ni-l și imaginăm pe bunic cu un trandafir sau o garoafă în mână, asteptând-o pe bunica în stația de autobuz sau să iasă de la CAP.

 

Părinții noștri sunt undeva la mijloc. De regulă, ei știu de ce are nevoie partenerul, chiar și fără ca acesta să îi spună. Chiar dacă nu își mai oferă cadouri atât de des precum o făceau în tinerețe, ei știu exact cum să își facă partenerul să se simtă important.

 

Nu sunt necesare neapărat cadouri scumpe, câtă vreme sunt din suflet. Nu prețul contează câtă vreme bucuria de pe chipul partenerului este de neegalat. Doar că trebuie să iei în calcul faptul că darurile sunt cadouri cu două tăișuri - fie sunt utile, fie pot strica toată intenția.

De ce cadourile conteaza în relație - câteva motive

Atunci când cuvintele sunt de prisos, cea mai bună modalitate pentru a-ți exprima sentimentele este cu ajutorul unui dar venit din inimă. Cadourile au menirea de întări orice relație, indiferent că este de câteva luni, fie logodna sau căsătoria. Totodată, sunt și altele motivele pentru care este bine să vă oferiți cadouri în cuplu:

● Exprimarea recunoștinței - cuvintele joacă un rol foarte important în exprimarea sentimentelor, încă atunci când nu le găsim cea mai bună modalitate să o facem este printr-un cadou. Pentru toate micile eforturi ale partenerului, pentru înțelegere și dragoste, un cadou este cea mai bună variantă pentru a-ți arăta recunoștința;

● Pentru iertare - într-un cuplu nu curge doar lapte și miere, ci sunt și momente mai tensionate, ceea ce este absolut sănătos. Când cearta a fost din cauza unuia dintre parteneri cea mai bună cale de împăcare este cu ajutorul unui cadou. Adaugă și o notă personală, un trandafir sau o felicitare, astfel încât să îi spui persoanei iubite cât de rău îți pare;

● Pentru a reaprinde flacăra iubirii - nicio relație nu va rezista dacă partenerii nu depun eforturi pentru a construi o legătură puternică. Un cadou va reaprinde romantismul și va deveni un motiv pentru a prețui amintirile din viața de cuplu;

● Pentru exprimarea sentimentelor - fiecare relație ajunge la un nivel în care cuvintele sunt de prisos, faptele contează. Bărbații nu își pot exprima oral sentimentele față de persoana iubită, dar un cadou o va face în locul lor;

● Cu sau fără ocazie - fiecare zi este o experiență nouă în relație, dar ține de parteneri pentru ca această călătorie să fie una memorabilă. Zilele de naștere și aniversările sunt importante, dar un cadou special va face ca o zi obișnuită să se transforme într-un fantastică;

● Pentru a-i aduce un zâmbet pe buze - dacă partenerul tău depune eforturi pentru bunul mers al relației ar trebui recompensat. Iar cea mai bună formă de recunoștință este cu ajutorul unui cadou.

● Pentru felicitare sau ridicarea moralului - într-o relație este important să fiți uniți și la bine și la rău. De asemenea, trebuie să vă bucurați împreună de succesul unuia dintre parteneri și să vă sprijiniți reciproc în zilele mai puțin plăcute.

 


Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies