David Mantea, doi ani de iubire! Fiul Andreei e mai răsfăţat ca oricând!

David Mantea, doi ani de iubire! Fiul Andreei e mai răsfăţat ca oricând!
David Mantea, doi ani de iubire! Fiul Andreei e mai răsfăţat ca oricând!

Doi ani de iubire, doi ani de năzdrăvănii. David, fiul Andreei Mantea, şi-a sărbătorit ziua de naştere de curând, iar astăzi a fost protagonistul unor scene care mai de care mai amuzante.

Curios din fire şi dornic să experimenteze, David şi-a surprins mama cu năzdrăvănii. A zgâriat maşina colegei, a alergat prin platouri, iar mai apoi a mers afară, unde s-a jucat cu Rodica, câinele familiei Kanal D.

S-a plictisit repede, însă, aşa că a mers în redacţie, unde s-a jucat.

”Vino să-i faci măi-măi. E jucărie, mama. Nu e adevărată.”, i-a spus Andreea Mantea după ce s-a arătat speriat de barză.

Evident, micuţul a fost copleşit şi de cadouri: ”Ia uite, mami, îţi sărbătoreşti ziua de trei zile.”

”Am avut filmare, am avut nuntă, aşa că nu am putut să-l las acasă. L-am luat cu mine. Mi-am dorit să fie alături de mine la filmare, aşa că l-am luat la filmare. Nu vreau să aud comentarii răutăcioase, fiecare mamă îşi creşte copilul aşa cum ştie mai bine.

Eu l-am vrut cu mine de ziua mea. ”, a mărturisit Andreea Mantea.

Aşadar, ziua de astăzi a fost una deosebită pentru micuţul David, care s-a bucurat de atenţie şi şi-a sărbătorit ziua într-un mare fast. Iar totul s-a încheiat cu o şedinţă de pictat. Nu orice, ci chiar chipul mamei male.

”Nu i-a plăcut deloc dulcele.

Cum simţea miere, nu mai mânca deloc. Acum, de vreo două luni, nu se mai poate abţine. Mănâncă tot.”, a mai dezvăluit Andreea Mantea, conform Wowbiz.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Mantea a incercat sa afle ce poarta in pantece Gabriela Cristea, fetita sau baietel?! Indragita prezentatoare si Tavi Clonda vor avea...

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies