„De acid în buze, nu cred că mai am nevoie.” Geta Sterp s-a trezit cu buzele umflate! Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță?

„De acid în buze, nu cred că mai am nevoie.” Geta Sterp s-a trezit cu buzele umflate! Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță?
„De acid în buze, nu cred că mai am nevoie.” Geta Sterp s-a trezit cu buzele umflate! Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță?

Getuța Sterp are o problemă estetică. Sora lui Culiță a împărtășit în mediul online părerea sa cu privire la intervențiile estetice.

Geta Sterp este o prezență foarte apreciată în mediul online, acolo unde se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, oferindu-le urmăritorilor săi o doză de autenticitate și de naturalețe. Sora lui Culiță a rămas să se ocupe de afacerea cu animale a familiei și este mereu alături de mama Geta, pe care o ajută atât cu animalele, cât și cu procesul de comercializare al produselor tradiționale.

Recent, însă, Getuța a postat pe contul său de TikTok un video prin care își anunță urmăritorii cu privire la o problemă de ordin estetic pe care o întâmpină.

Geta Sterp a apărut cu buzele umflate pe internet

Citește și: „Le dădeam cu petarde și le strigam că sunt comuniști celor care nu ne primeau.” Geta Sterp, amintiri haioase de la colindat. Ce fotografie emoționantă a postat mama Geta

Geta Sterp s-a trezit cu buzele umflate! Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță?
Geta Sterp [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Am fost anesteziată. Mi-e foarte greu, întâmpin situații grele.” Ileana Sterp și-a lăsat copilul cu soțul, din cauza unei probleme de sănătate! Sora lui Culiță și-a deschis sufletul în online

Sora lui Culiță se confruntă cu virusul herpes, apărut la nivelul buzelor, care a provocat o umflătură a acestora.

În stilul său caracteristic, Geta a făcut haz de necaz și a ținut să precizeze că acum buzele sale arată ca și cum și-ar fi injectat acid hialuronic.

De acid în buze, nu cred că mai am nevoie. M-am trezit cu ele gata umflate și cu un herpes de toată frumusețea .”, a spus Geta Sterp pe TikTok.

Ce părere are Getuța despre operațiile estetice

Geta Sterp s-a trezit cu buzele umflate! Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță?
Geta Sterp [Sursa foto: Instagram]

Geta Sterp a profitat de această ocazie pentru a-și exprima părerea cu privire la operațiile estetice. Sora lui Culiță mizează pe naturalețe și simplitate, cum de altfel s-a putut observa până acum. De aceea, fiica mamei Geta nu vrea să apeleze la nicio intervenție care i-ar putea modifica aspectul său natural, fiind foarte reticentă cu privire la acest aspect.

 „ Oricum nu cred că mi-aș pune niciodată. Voi cred că mă știți pe mine din mediul online și eu zic că sunt o fată cât se poate de simplă, de naturală. Și chiar iubesc tot ceea ce ține de natural, de simplu, de toate astea .”, a mai spus Geta Sterp în cadrul unui video postat pe contul său de TikTok.  



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„O nouă escrocherie pe rețelele sociale. Să nu credeți vrăjelile astea!” Smiley, anunț important pentru fanii săi! Artistul, victima unei înșelătorii în mediul online

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies