„De aici încolo viața mea este o vacanță. Eu muncesc de la vârsta de 6 ani. La 7, 8 ani eram trimis la cântare.” Adrian Minune, declarații neașteptate după 40 de ani de carieră!

„De aici încolo viața mea este o vacanță. Eu muncesc de la vârsta de 6 ani. La 7, 8 ani eram trimis la cântare.” Adrian Minune, declarații neașteptate după 40 de ani de carieră!
„De aici încolo viața mea este o vacanță. Eu muncesc de la vârsta de 6 ani. La 7, 8 ani eram trimis la cântare.” Adrian Minune, declarații neașteptate după 40 de ani de carieră!

Adrian Minune a vorbit despre cum decurge viața sa, după 40 de ani de carieră muzicală. Artistul se gândește le momentul în care se va retrage din această industrie.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, care de-a lungul timpului a reușit să ajungă în top și să se mențină acolo prin talentul său muzical, dar și munca asiduă pe care a depus-o. Astfel, la vârsta de 48 de ani, artistul se poate mândri cu mai bine de 40 de ani pe scenă, timp în care a muncit cu drag pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent.

Care este cea mai mare dorință a lui Adrian Minune, după 40 de ani de carieră

Citește și: “Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine!” Karmen Simionescu a presimțit AVC-ul mamei sale?

Adrian Minune, declarații neașteptate după 40 de ani de carieră!

De-a lungul carierei sale, Adrian Minune a pus viața profesională pe primul loc, cum de altfel a declarat el însuși în repetate rânduri.

Astfel, nu puține au fost momentele în care s-a neglijat pe el sau a neglijat familia de dragul muzicii și a dorit să onoreze fiecare eveniment cu multă dăruire, fără să țină cont de oboseală.

După 40 de ani de carieră, cântărețul de manele își dorește să aibă parte de liniște și relaxare, aceasta fiind cea mai mare dorință a sa în momentul de față.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Liniștea, mi-aș căuta liniștea. Asta este pasiunea mea, relaxarea. De aici încolo viața mea este o vacanță, pentru că trebuie să ai experiență ca să ajungi Adrian Minune. Trebuie să muncești 40 de ani zi de zi, eu muncesc de la vârsta de 6 ani. La 7, 8 ani eram trimis la cântare. Să fii mama lui Adrian e ceva .”, a mărturisit Adrian Minune în cadrul unei emisiuni TV.

Adrian Minune a devenit bunic pentru a doua oară

Citește și: „Este la o clinică. Nu se simte bine momentan, este foarte epuizat.” Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după ce a plecat din țară

Adrian Minune, declarații neașteptate după 40 de ani de carieră!

Adrian Minune se bucură de un real succes atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Cati Simionescu, care i-a dăruit trei copii, Karmen, Adriana și Adrian Simionescu Jr.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

De curând, familia manelistului s-a mărit, Adrian Minune devenind bunic pentru a doua oară. Fiica mijlocie a artistului, Adriana, a adus pe lume primul său copil, o fetiță pe nume Noa.

Îndrăgitul cântăreț mai are o nepoțică din partea lui Karmen în vârstă de 4 ani.

Am două nepoțele, s-a mărit familia. Mai mult de atât ce poți să îți dorești.

Deocamdată are mici trăsături cu fiecare din familie. Sofia este mai interesată de copil. Bunica la fel, minut de minut este lângă Noa .”, a declarat Adrian Minune, la un post de televiziune.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun. Vă asigur că rezultatele sunt bune. Mă ajută să nu îmbătrânesc la fel de repede.” Dorel Vișan, secretul tinereței fără bătrânețe, la 86 de ani

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies