„De când îmi organizez nunta simt că o iau razna!” Gina Pistol a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în viața ei

„De când îmi organizez nunta simt că o iau razna!” Gina Pistol a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în viața ei
„De când îmi organizez nunta simt că o iau razna!” Gina Pistol a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în viața ei

Gina Pistol și Smiley sunt un cuplu solid și admirat în lumea showbiz-ului din România. Recent, cei doi și-au anunțat intenția de a se căsători și au început deja să pregătească evenimentul. Pe conturile lor de socializare, Gina Pistol a făcut publice câteva detalii despre pregătirile pentru nunta lor. Ea a dezvăluit ceva informații despre evenimentul mult așteptat, pe InstaStory.

Fanii lui Gina Pistol și Smiley au fost încântați de vestea că cei doi îndrăgostiți se căsătoresc, deoarece își doreau de mult timp să vadă acest pas în relația lor. În prezent, Gina Pistol face pregătirile necesare pentru marea zi a nunții lor, deoarece cei doi trăiesc momente unice și pline de emoție împreună.

Citește și: “Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii

Gina Pistol, confesiuni despre pregătirile pentru nunta cu Smiley

După ce au anunțat că se vor căsători, Gina Pistol și Smiley se pregătesc cu entuziasm pentru marele eveniment. Cei doi îndrăgostiți abia așteaptă să-și unească destinele și să își sărbătorească iubirea.

Gina Pistol este copleșită de emoții din cauza pregătirilor intense pentru nunta cu Smiley. Fiind responsabilă și de îngrijirea micuței Josephine, prezentatoarea TV se confruntă cu o presiune mare pentru a îndeplini toate sarcinile într-un timp scurt.

Ea a mărturisit pe rețelele de socializare că se simte coplesită și se teme că nu va face față atât de multor organizări.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu știu alții cum sunt, dar eu de când îmi organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi vă rog că și voi ați trecut prin aceeași nebunie.

Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează!”, a spus vedeta pe InstaStory.

Gina Pistol a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în viața ei
Gina Pistol a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în viața ei[Sursa foto: Facebook]

Cum au anunțat cei doi că se vor căsători

Într-un clip video postat pe canalul său de YouTube împreună cu Gina Pistol, Smiley a făcut un anunț emoționant, dezvăluind că cei doi se vor căsători. A fost un moment plin de emoții și artistul a afirmat că au decis să facă acest pas acum doi ani, dar abia acum se simt 100% pregătiți pentru a face acest pas important în relația lor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Tot timpul aceasta a fost răspunsul: că o să vă anunț eu și evident că anunțul nu pot să îl fac singur.

Suntem împreună aici și vrem să vă anunțăm că am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum doi ani, acum un an și jumătate. Bine că, probabil, noi am luat decizia cu mult timp înainte, dar am verbalizat-o… Nu am conștientizat fix momentul acesta, dar uite că suntem după șase ani și jumătate de relație tot împreună, tot acasă”, a spus cântărețul.

Gina Pistol a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în viața ei
Gina Pistol a vorbit despre evenimentul important care va avea loc în viața ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu ai dicție, lasă-te, nu e pentru tine.” Fanii au criticat-o dur pe Gina Pistol, la puțin timp după ce vedeta a anunțat că nu va mai apărea pe micile ecrane



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă!” Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă. Au făcut deja lista invitaților!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies