De cand incepe, de fapt, toamna? Meteorologii vin cu noutati pentru Romania

De cand incepe, de fapt, toamna? Meteorologii vin cu noutati pentru Romania
De cand incepe, de fapt, toamna? Meteorologii vin cu noutati pentru Romania

Sistemul de alerta a populatiei in caz de fenomene meteo extreme a fost aprobat printr-o ordonanta de urgenta si urmeaza sa fie implementat. Viscolul vine de cel putin trei ori in aceasta iarna. si nu e tot. Ne asteapta ierni crunte si veri din ce in ce mai secetoase, scrie WOWbiz.ro

Au fost scenele care au ingrozit Romania. In cateva secunde, vijeliile au luat vieti si au devastat orase.

Iar romanii au privit stupefiati urgia.

Scenariul ar putea sa se repete. Ba chiar ar putea deveni un fenomen obisnuit, avertizeaza meteorologii. Alertele de vreme severa cresc infricosator de la o luna la alta.

“Daca in 2015, la nivelul acestui an, ANM a emis un numar de 2693 de aceste tipuri de mesaje, in 2016, numarul acestora a fost de 3693.”, a declarat Elena Mateescu.


Recordul ar putea fi inregistrat anul acesta. Numai in primele noua luni, s-au trimis peste 3.300 de astfel de mesaje. Schimbarile climatice sunt de vina, avertizeaza specialistii. Autoritatile se pregatesc pentru ce e mai rau. Urmeaza una dintre cele mai geroase ierni.

“Prima luna de iarna, decembrie 2017, pare a fi o luna normala dim punct de vedere termic si cu cantitatti de precipitatii ceva mai mari.

Nu excludem sa avem perioade in care fenomenul de viscol sa fie prezent.”
, a mai spus directorul ANM.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 29 august: Balantele primesc ceea ce asteptau de multa vreme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies