De când n-ai mai cumpărat o jucărie nouă pentru cel mic?

De când n-ai mai cumpărat o jucărie nouă pentru cel mic?
De când n-ai mai cumpărat o jucărie nouă pentru cel mic?

Primăvara e încă ploioasă uneori și ce altceva mai bun de făcut pentru micuți decât să stea să facă teme?

Greșit, mai degrabă să se joace cu jucăriile lor preferate, creând universuri imaginare, departe de stropii de ploaie de afară, dar și de apetisanta tabletă conectată la internet. Am aruncat un ochi pe catalogul de la Noriel pentru a afla ce e la modă în materie de jucării. Nu te speria când vine vorba de buget, întrucât poți folosi carduri de cumpărături pentru a cumpăra tot ce-i mai bun pentru copilul tău.

 

Ca să intrăm și într-o zonă care lasă amintiri palpabile ale jocului, noi recomandăm un set din colecția Micul Artist. Copiii sunt încurajați să își pună în valoare latura creativă, fiecare set având alte caracteristici. Unele invită la olărit, altele la făcut colaje, altele la desen și tot așa. Pe lângă o distracție pe cinste, opera de artă a micuțului va rămâne prezentă, aceasta putând fi expusă și păstrată pentru când copilul va deveni adult, ca un suvenir al propriei copilării.

La fotografii vei spune „Uite cum arătai când erai mic” și la aceste produse vei spune „Și uite ce Dali în devenire erai încă de pe atunci!”.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru cei mici care iubesc animăluțele, care zâmbesc cu toată inima atunci când ajung la o fermă, plușurile sunt o bună opțiune, mai ales când vine vorba de modele cu patrupede care n-ar încăpea niciodată la voi în apartament, precum o văcuță.

Figurinele fac, de asemenea, parte din colecția de jucării a unui copil. Din fericire, la Noriel găsești acum un set de figurine cu Tom & Jerry! Aceasta poate fi o oportunitate perfectă pentru a-l familiariza pe cel mic cu desenele clasice. La TV și pe net apar continuu seriale cu animații pentru copii, însă parcă unele dintre ele sunt destul de lipsite de farmec. De aceea, poate uneori e bine să-i punem pe cei mici să vadă și câteva din desenele care erau la modă în trecut.

 

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un set Lego cel mai probabil îl vei ține ocupat pe micuț câteva ore bune. Într-un mod constructiv! E o alegere simplă, ușoară, unde doar trebuie să mergi pe ce-i place mai mult copilului tău. Fie că e vorba de Harry Potter, Star Wars sau orice altceva.

 

Așa că nu mai sta pe gânduri și pune-ți copilul la joacă, că și tu dacă erai mic fix asta ai fi vrut să faci.

Și folosește un card bun precum CardAvantaj pentru a cumpăra cele mai distractive jucării!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies