„De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă, la puțin timp după ce ea și Alex Ashraf s-au separat

„De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă, la puțin timp după ce ea și Alex Ashraf s-au separat
„De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea.” Oana Zăvoranu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă, la puțin timp după ce ea și Alex Ashraf s-au separat

După șapte ani de căsnicie, Oana Zăvoranu se află acum într-o situație dificilă, fiind nevoită să facă față unui divorț dureros. Soțul ei, Alex Ashraf, a cerut recent despărțirea, punând capăt unei relații tumultuoase care a fost marcată de numeroase provocări în domeniul iubirii.

Motivul despărțirii se datorează unei perioade de un an și jumătate în care Alex Ashraf a înșelat-o pe Oana Zăvoranu cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. Această situație a adăugat un strat suplimentar de tensiune în cuplu.

Citește și: „Diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut mușchiul meu nu s-a mai lipit.” Cum arată abdomenul Andreei Popescu, la cinci luni după ce a născut

Oana Zăvoranu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă

Oana Zăvoranu afirmă că ea a fost cea care a susținut financiar această relație și că fostul ei partener a beneficiat de pe urma banilor ei câștigați din muncă.

Mai mult, Oana Zăvoranu sugerează că divorțul a fost pus în mișcare într-un moment deliberat de către Alex Ashraf, chiar dacă ea a luptat până în ultima clipă pentru a salva căsnicia.

Se presupune că acest pas al fostului soț vine într-un moment în care Oana Zăvoranu se confruntă cu dificultăți financiare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Despărțirea dintre cei doi pune capăt unei perioade tumultuoase din viața lor și deschide o nouă pagină în viața vedetei.

„De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea.

Fiind sigur că aici nu o să mai fie mare lucru. Da, eu trec printr-o situație mai delicată, dar peste care voi trece și o voi rezolva. El nu putea pune umărul împreună. A preferat din banii comuni care veneau să îi cumpere ei un apartament pe care l-a renovat, mobilat, utilat. Posibil și ăsta să fie un motiv real (nr. faptul că ea se confruntă cu probleme financiare) pe care l-a luat foarte atent în calcul”, a spus Oana Zăvoranu, conform Fanatik.

De ce a părăsit-o Alex Ashraf pe vedetă

În ciuda despărțirii dureroase și a problemelor financiare cu care se confruntă, rămâne neîngenunchiată. Vedeta a subliniat că, chiar dacă a fost părăsită și se confruntă cu dificultăți financiare, nu se lasă învinsă.

Actrița a mai spus că fostul ei soț, care a ales să o părăsească în căutarea unei vieți mai bune, fără ea, face o greșeală gravă.

Oana Zăvoranu susține că nu este pentru prima dată când viața îi rezervă lovituri, și la fel ca în trecut, știe că se va ridica singură.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru ea, cheia este răbdarea, un aspect pe care Alex Ashraf, fostul ei soț, pare să nu-l fi avut, alegând un câștig temporar în detrimentul unei perspective pe termen lung. Oana Zăvoranu transmite un mesaj puternic despre reziliența și capacitatea de a face față adversităților cu încredere.

„Nu m-a cunoscut niciodată (Alex Ashraf, n. red) dacă nu a știut că eu mereu în situații critice am renăscut ca Pasărea Phoenix.

Trebuia sa aibă doar puțină răbdare. Ce a ales el e scrum de țigară și vise deșarte… Am tăcut de proastă. Am crezut că îi trece, pentru că așa mă mințea. Din păcate, parcă aveam mintea cusută”, a mai adăugat vedeta.

Citește și: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea. Eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața, dormeam pe covor!” Oana Zăvoranu, detalii neștiute legate de relația cu Pepe, la 12 ani de la divorț!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Știu cât este de iubită, apreciată și respectată mama. Azi încerc să îmi trag sufletul.” Când va ieși mama Oanei Roman din spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies