De ce a ales Adela Popescu să aducă pe lume trei copii pe cale naturală și de ce nu este de acord cu cezariana. „Eu asociez tăietura cu ceva foarte agresiv prin care eu nu vreau să trec.”

De ce a ales Adela Popescu să aducă pe lume trei copii pe cale naturală și de ce nu este de acord cu cezariana. „Eu asociez tăietura cu ceva foarte agresiv prin care eu nu vreau să trec.”
De ce a ales Adela Popescu să aducă pe lume trei copii pe cale naturală și de ce nu este de acord cu cezariana. „Eu asociez tăietura cu ceva foarte agresiv prin care eu nu vreau să trec.”

Adela Popescu a vorbit despre cele 3 nașteri din viața ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți de trei ori până acum, iar actrița a ales de fiecare dată nașterea naturală.

De ce nu a apelat Adela Popescu la nașterea prin cezariană

Citește și: „E o perioadă grea pentru multe femei.” Adela Popescu, discuții cu mama ei despre menopauză. Ce a aflat vedeta TV despre această perioadă din viață

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „La noi nu există reguli! Ne-am împărțit treburile, dar cele mai grele sarcini le-a avut Adela.” Radu Vâlcan, despre responsabilitățile din familie și cine duce greul casei

Actrița a povestit, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, de ce a ales de fiecare dată nașterea naturală și ce a implicat tot acest proces.

Înainte de a lua decizia cea mai bună pentru ea, a urmărit pe internet, atât nașteri naturale, cât și prin cezariană, iar vedeta asociază acea tăietură cu ceva prin care nu vrea să treacă niciodată. Toate femeile din familia ei au născut natural, iar acest lucru a făcut-o și pe ea să aleagă la fel.  „Dacă mă întrebi acum cu nașterea naturală, cu cezariana, nu știu să îți spun.
La mine în familie toată lumea a născut natural și mi s-a părut comun. Cezariana este clar pentru mine în caz de nevoie. Și am avut și inspirația să mă uit pe niște nașteri naturale, dar și prin cezariană, iar  eu asociez tăietura aia cu ceva foarte agresiv prin care eu nu vreau să trec. E travaliul pe care îl are o femeie după ce a născut prin cezariană, refacerea aceea la fel de dureroasă sau poate mai dureroasă.”,
a spus Adela Popescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum au schimbat-o cele 3 nașteri pe Adela Popescu

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Cât despre cum au schimbat-o cele trei nașteri, Adela Popescu a spus că a reușit prin asta să-și demonstreze cât este de puternică și a fost un câștig uriaș pentru ea. A dus totul la bun sfârșit și nu ezită să spună că, chiar și așa, a trecut prin niște lucruri pe care cu greu le poate explica.

„Așadar, pentru cele care spun „tu nu te chinui să îți naști copilul?” Ba da. Totul e când vrei să treci prin asta. Poate nașterea prin cezariană implică mai puține probleme. Copilul se naște în siguranță, fără probleme, pe de altă parte, pentru mine, nașterea naturală a fost o izbândă naturală. Am fost mult mai puternică de când am reușit să fac asta. A fost ceva uriaș pentru mine, personal.
Am dus-o la bun sfârșit, pentru că treci prin niște lucruri pe care greu pot să le explic. Pe mine nașterile m-au schimbat foarte tare.”,
a mai povestit Adela Popescu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Mare eroare când am făcut casa pentru că noi nu putem să închidem camerele. E nasol!” Adela Popescu, picanterii din relația cu Radu Vâlcan. Cum se bucură de momentele intime cu trei copii?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies