De ce a divorțat Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan: “Cel mai bine era să pun capăt atunci”

Laurenţiu Reghecampf
Reghe, despre divorțul de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Care a fost motivul pentru care a decis să încheie relația cu impresara?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf  se află încă în plin proces de divorț. Cei doi au pus capăt relației după mai bine de 15 ani.

Antrenorul de la Craiova a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, despre motivul divorțului de Anamaria Prodan.

Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă românească, însă au decis să continue pe drumuri separate.

El și-a găsit fericirea în brațele unei tinere, iar Anamaria se axează pe familie și copii. Recent,  Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care poartă numele de Liam.

laurentiu reghecampf
Reghe, despre divorțul de Anamaria Prodan[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Adevărul despre episodul Dan Alexa! Cine a înselat primul în căsnicia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Mi-a spus 3-4 variante legate de acel gest”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre motivul divorțului

Printre întrebările adresate a fost și „ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Alexa?”, iar fostul partener al impresarei a oferit mai multe detalii în această privință.

Reghecampf spune că regretă că n-a divorțat de Anamaria Prodan mai devreme. El precizează că a încercat să treacă peste episodul cu Dan Alexa și a mers mai departe.

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa în urmă cu trei ani, iar momentul a fost unul controversat și discutat în presă.

"Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți.

Nu am putut să-i spun lui Bebe.

Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living.

Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci", a declarat Laurențiu Reghecampf, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

laurentiu reghecampf
Reghe, despre divorțul de Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anamaria Prodan, reacție dură în mediul online! Mesajul pe care l-a transmis în urmă cu puțin timp: "Papagalii vorbesc mult!"

Anamaria Prodan, reacție în urma declarațiilor lui Reghecampf

Impresara a reacționat în urma spuselor lui Reghe, explicând că nu a fost nimic între ea și fotbalist.

„Anamaria Prodan a muncit în această viață enorm și a adus plus valoare în fotbalul românesc! Stricăciunile au pălit lângă mine dacă nu a fost ceea ce trebuie, iar acești măreți au atins cerul lângă mine! Cred că deja se depășește limita bunului simț! Lăsați-l sau folosiți-l (căci nu își dau seama) pe Reghe să piară pe limba lui să declare tot ce dorește (că va plăti), iar

dumneavoastră care sunteți profesioniști nu faceți speculații”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

În cadrul aceleiași emisiuni, antrenorul a fost întrebat și „cine a înșelat primul?”.

" E greu de spus. Așa cum am spus mai devreme, niciodată nu m-am gândit că Anamaria Prodan mă înșală. Și nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o.

Doar am văzut acel gest, care nu a părut un gest de ceartă, mi s-a părut clar că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Nu am urmărit acest lucru, nu am urmărit persoana de lângă mine", a declarat Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când a încetat să o mai iubească pe Anamaria Prodan

Reghecampf a vorbit și despre momentul în care a încetat să mai aibă sentimente pentru sexy impresara.

" Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Alexa, momentul când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci lucrurile au luat o altă întorsătură.

Am spus acest lucru datorită unui simplu lucru: urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajungă la niște lucruri. Nu accept ca niciunul dintre copiii mei, nu am să-i accept niciodată Anei să-mi folsoească copiii pentru a câștiga ceva. Lucrurile trebuie stabilite între omenii maturi, copiii trebuie să stea deoparte, să-și facă școala.

Este un subiect dificil pentru un copil, să-și vadă părinții că se despart. În același timp cred că este foarte important ca eu și fosta soție să ne comportăm ca niște oameni maturi și să nu implicăm copiii", a explicat Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o iubească pe Anamaria Prodan. Antrenorul face dezvăluiri în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

 

Ce a dezvăluit antrenorul despre tatuajul cu Anamaria Prodan

“Nu, nu am șters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste. 

În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată tatuajele rămân.”, a spus Laurențiu Reghecampf.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anamaria Prodan, apel disperat către soțul ei: „Vreau să vină cât mai repede la notar”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies