De ce a lesinat ADDA in plina strada! Citeste declaratia ei exclusiva si afla cum se simte!

De ce a lesinat ADDA in plina strada! Citeste declaratia ei exclusiva si afla cum se simte!
De ce a lesinat ADDA in plina strada! Citeste declaratia ei exclusiva si afla cum se simte!

Adda si-a socat recent prietenii cand i-a anuntat ca a lesinat pe strada si a fost transportata de urgenta la spital. Cantareata ne-a dezvaluit ce s-a intamplat de fapt cu ea.

Adda a lesinat pe strada, zilele trecute, iar norocul ei a fost ca nu era singura. Sotul ei, Catalin, a apucat sa o prinda ca sa nu se loveasca de asfalt. Desi si-a revenit cat de cat, barbatul a decis sa o duca imediat la spital ca sa faca analize amanuntite.

Artista s-a pozat pe patul de spital si si-a anuntat fanii ca este bine insa nu a dat prea multe detalii.

Mai toata lumea credea ca artista a lesinat din cauza ca se infometeaza, ea dezvaluind recent ca a reusit sa scape de aproape 25 de kilograme in doar cateva luni.

Ei bine, se pare ca problema Addei n-a fost nemancatul.

“Este vorba de probleme mai vechi cu sanatatea. Am avut cateva zile pline, am dus la capat un proiect minunat “O piesa in 12 ore”, care insa m-a solicitat foarte tare.

Nu e ceva grav… mi-au spus medicii. O banala cadere de calciu, care insa ne-a panicat, atat pe mine, cat si pe Catalin. Mi-au dat tratament pe care il voi urma cu sfintenie”, ne-a declarat Adda.

La finele saptamanii trecute Adda a reusit sa atinga un record absolut: a stat 12 ore LIVE, aratandu-le fanilor ei cum se naste o melodie. Piesa “Marea Mea #eeeee” s-a creat in vazul tuturor si cu contributia directa a celor care au urmarit-o pe artista.

In 12 ore, Adda a reusit sa stranga, cu proiectul “O piesa în 12 ore”, pe pagina ei de Facebook peste 2 milioane de persoane care au urmarit-o, mii de share-uri si zeci de mii de comentarii. In cateva zile artista a reusit sa stranga pe canalul sau de YouTube 500.000 de vizualizari cu aceasta piesa.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Adda a slabit 20 de kilograme! Secretul artistei… bea pe stomacul gol un pahar de apa calda cu o lamaie stoarsa!!!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies