De ce a refuzat Adriana Bahmuțeanu să aibă o relație cu Ștefan Bănică Jr? „Eu nu mi-am înșelat soții cât am fost cu ei. Când nu am mai fost cu ei, treaba mea.”

De ce a refuzat Adriana Bahmuțeanu să aibă o relație cu Ștefan Bănică Jr? „Eu nu mi-am înșelat soții cât am fost cu ei. Când nu am mai fost cu ei, treaba mea.”
De ce a refuzat Adriana Bahmuțeanu să aibă o relație cu Ștefan Bănică Jr? „Eu nu mi-am înșelat soții cât am fost cu ei. Când nu am mai fost cu ei, treaba mea.”

Prezentatoarea TV a fost curtată de cunoscutul artist.

Adriana Bahmuțeanu este o femeie foarte sinceră și asumată, care de-a lungul timpului nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume, ori de câte ori a avut ceva de spus. Din punct de vedere personal, prezentatoarea TV s-a făcut remarcată prin numeroasele căsătorii și divorțuri pe care le-a avut de-a lungul timpului, cele mai multe fiind cu Silviu Prigoană.

Cu toate acestea, vedeta ar fi fost curtată de către nume cunoscute ale showbizului românesc, printre care Ștefan Bănică Jr.

Adriana Bahmuțeanu, însă, a refuzat să aibă o relație cu acesta.

Invitată în cadrul podcastului „Povești de Film cu Mara Bănică”, prezentatoarea TV a dezvăluit de ce a refuzat o relație cu artistul.

De ce l-a refuzat Adriana Bahmuțeanu pe Ștefan Bănică?

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre momentul în care s-a dus acasă la amanta fostului soț: „În noaptea aia m-am dus peste ea. Îmi stricase căsnicia. Prima dată am vrut să o omor.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De ce a refuzat Adriana Bahmuțeanu să aibă o relație cu Ștefan Bănică Jr
Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a trecut Adriana Bahmuțeanu peste toate abuzurile din copilărie și din relațiile ei. „Eram poate la fel de abuzivă. Am fost și în depresie”

Potrivit spuselor sale, pe lângă nepotrivirea de caracter, de vină ar fi fost și faptul că artistul a fost căsătorit cu o prietenă bună de-a vedetei,  Mihaela Rădulescu.

Nu mi-am dorit o relație cu Ștefan Bănică pentru că nu este genul meu. Nu era cazul. Plus că o cunoșteam pe Mihaela foarte bine, eram vecine, eram prietene. Mi se pare impardonabil să te combini cu fostul soț al prietenei tale .”, a spus Adriana Bahmuțeanu.  

Care sunt principiile de viață ale Adrianei Bahmuțeanu?

De ce a refuzat Adriana Bahmuțeanu să aibă o relație cu Ștefan Bănică Jr
Adriana Bahmuțeanu [Sursa foto: Facebook]

Pornind de la această experiență, prezentatoarea TV a dezvăluit care sunt principiile sale de viață, vorbind deschis despre femeile care înșală.

Am niște principii mai conservatoare. Nu mi se pare ok să te combini cu fostul prietenei, nu mi se pare ok să îți împarți soțul, nu mi se pare ok să îți înșeli soțul. Eu nu mi-am înșelat soții cât am fost cu ei.

Când nu am mai fost cu ei, treaba mea. Cât am fost cu ei, în relație 1 la 1, nu. Telefonul era pe masă, putea să sune oricine, nu m-am ferit cu absolut nimic. Femeile care înșală de fapt sunt nefericite în relațiile lor. Nu o fac pentru că își doresc neapărat niște aventuri din astea. Nu, pur și simplu sunt nefericite, sunt nevalidate, nu sunt apreciate, nu sunt iubite în relația de cuplu .”, a mai spus vedeta.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cât de importantă este credința pentru Tavi Clonda? Artistul le răspunde celor care îl criticau pentru că mânca în post carne! „Nu contează ce bagi în gură, contează ce scoți pe gură.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies