De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita

De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita
De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita

O relatie fericita necesita multe calitati din partea ambilor parteneri.

De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita. O relatie fericita necesita multe calitati din partea ambilor parteneri, abilitati de comunicare bune, disponibilitate emotionala, cat si imbratisarea compromisurilor. Pe langa acestea, este nevoie de foarte mult curaj, ca sa iubesti si sa te lasi iubita. O relatie fericita implica multa iubire si loialitate, dar viata nu este lipsita de obstacole si acestea trebuie depasite impreuna. Curajul este calitatea ce te va ajuta sa traiesti viata pe care ti-ai dorit-o si tot el este cel care te ajuta sa construiesti alaturi de partener.

Ce inseamna sa ai curaj intr-o relatie?

Curajul te a te lasa coplesita de sentimente puternice

Uneori ceea ce simti este atat de intens, incat este greu sa ii faci fata. Unii oameni se sperie si devin vulnerabili, ori dau inapoi. Iti trebuie curaj sa accepti ceea ce simti si sa iti asumi.

De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita
De ce ai nevoie de curaj ca sa construiesti o relatie fericita[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Curajul de a-ti asuma un angajament

Nu doar barbatii, ci si femeile se sperie atunci cand lucrurile devin serioase. La inceput totul este chill, te plimbi de mana cu el, mergeti impreuna la cinema, serviti o cina delicioasa la restaurantul preferat. Insa, pe masura ce relatia avanseaza, lucrurile seschimba. Apar si greutati de infruntat impreuna, diverse probleme, diverse lucruri serioase ce trebuie discutate. Iubirea trebuie implicit asociata si cu un trai impartit in doi, ce vine la pachet cu diverse situatii.

Daca iti doresti ca relatia ta sa ramana fericita, ca la inceput, iti trebuie curajul de a ramane pe pozitii chiar si atunci cand apar greutatile.

Curajul de a fi sincera

Multe probleme de cuplu isi au radacina intr-o comunicare defectuoasa. Fie partenerii esueaza in a spune ceea ce simt, ori ceea ce isi doresc unul de laaltul, ori ceea ce si-ar dori sa schimbe la celalalt.

Iti trebuie curaj sa marturisesti ceea ce te deranjeaza, dar acest curaj trebuie sa vina la pachet si cu maturitate emotionala, astfel incat exprimarea sa nu fie nici dureroasa, nici conflictuala.

Citeste si: Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies