De ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță emoțional într-o relație, în funcție de semnul tău zodiacal

horoscop 2024
horoscop 2024

Fiecare persoană are diferite nevoi în relații, pentru a se simți iubită și în siguranță. Află din acest articol ce nevoi are fiecare semn zodiacal, pentru a simți o siguranță emoțională.

Un partener de viață ar trebui să ne ofere confort, liniște, iubire și respect, pentru a simți că suntem în relația benefică pentru noi. În funcție de semnul zodiacal, fiecare pune accent pe diferite comportamente și consideră că anumite aspecte dintr-o relație de cuplu sunt mai importante. Descoperă din rândurile de mai jos de ce anume ai nevoie pentru a te simți în siguranță emoțional în relație, în funcție de semnul zodiacal!

Berbec

Citește și: Când e bine să te tunzi în octombrie 2024. Lista cu zilele favorabile

nevoile zodiilor
nevoile zodiilor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodiile care câștigă o grămadă de bani în octombrie 2024. Dă norocul peste ele

Berbecul este un semn zodiacal puternic, însă are propriile nevoi emoționale. Aceste persoane își doresc să se simtă mereu apreciate.

Așadar, își doresc de la partenerul de viață să primească mereu complimente și vorbe bune.

Taur

Pentru a se simți bine din punct de vedere emoțional, Taurii trebuie să funcționeze în ritmul lor, chiar și într-o relație. Nu le plac schimbările bruște și preferă tot ceea ce este stabilit și pus la punct.

Gemeni

Persoanele născute în această zodie sunt persoane raționale, cărora le place comunicarea.

Așadar, au nevoie de un partener la fel de sociabil, deschis către idei noi și care să le stârnească interesul, pentru a se simți bine din punct de vedere emoțional.

Rac

Fiind firi foarte emotive, Racii au nevoie de o persoană care să știe întotdeauna să îi sprijine, să le ofere un gând bun și atenția de care au nevoie. Familia este pe primul loc la un Rac.

Așadar, dacă nu ești demn de introdus familiei, înseamnă că nu ești potrivit pentru această persoană.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Leu

zodiile in cuplu
zodiile in cuplu[Sursa foto: freepik]

Leii au mare nevoie să se simtă auziți, văzuți, plăcuți și apreciați. Fiind o zodie de foc, sunt în general foarte dinamici și sociabili și au nevoie de o persoană care să înțeleagă perfect modul lor de a fi, fără să îi judece sau să le impună restricții de orice fel.

Fecioară

Calculate și bine organizate, Fecioarele au nevoie de o persoană care să fie mereu un sprijin emoțional. Preferă mereu oamenii pe care se poate baza în orice situație și adoră surprizele, de orice fel. Pentru a se simți bine din punct de vedere emoțional, au nevoie de momente de romantism.

Balanță

Este esențial ca partenerul unei Balanțe să fie guvernat de trei ideologii: frumusețe, dragoste și echilibru.

Aceste persoane sunt dornice de socializare și de aventură și au nevoie de un partener cu care să poată să fie spontane. De asemenea, Balanțele au mare nevoie de sprijin emoțional și de gesturi tandre.

Scorpion

Scorpionul are nevoie de un partener în care să simtă că își poate pune toată încrederea. Aceste persoane se simt foarte bine când au discuții lungi și profunde despre viață și nu își pot imagina o relație cu un om cu care nu au pasiuni comune.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de libertate în relație. Așadar, pentru a se simți sprijiniți emoțional, nu trebuie să fie îngrădiți, sub nicio formă. De asemenea, sunt persoane romantice, care apreciază gesturile mici, făcute din iubire.

Capricorn

nevoile zodiilor in dragoste
nevoile zodiilor in dragoste[Sursa foto: freepik]

Citește și: Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Pentru a se simți în siguranță emoțional în relație, Capricornul are nevoie de certitudinea că relația va fi una de lungă durată. Aceste persoane obișnuiesc mereu să își facă planuri de lungă durată.

Vărsător

Vărsătorii caută persoane cu care să își împartă creativitatea și care să îi stimuleze. De asemenea, au nevoie să se simtă liberi, pentru a se simți bine emoțional.

Pești

Peștii sunt persoane foarte romantice și se așteaptă la același tip de comportament din partea persoanei iubite. Pentru a fii în regulă emoțional, au nevoie de sprijin necondiționat.

 

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Zodiile ce pun cel mai mult preț pe aspectul lor. Arată întotdeauna splendid și sunt la modă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Momente mai puțin plăcute pentru Vlad Gherman: "A fost o intervenție mai lungă". Actorul a ajuns pe mâna medicilor

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ayla se află în stare gravă în spital, iar Omer și Sarp se înțeleg din ce în ce mai bine. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 10 octombrie începând cu ora 20:00

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies