De ce ar trebui să intri într-o relație cu cineva cu care nu ești compatibilă din punct de vedere astrologic? Motivele care îți vor schimba percepția

De ce să fiți într-o relație dacă nu sunteți compatibili astrologic
De ce să fiți într-o relație dacă nu sunteți compatibili astrologic

În cazul în care ai ieșit cu cineva la o întâlnire și ai văzut potențialul persoanei, nu trebuie să dai înapoi doar pentru că ai aflat că nu ești compatibilă cu zodia lui. Te sfătuiesc să faci următoarele lucruri și vei vedea cum ți se schimbă percepția asupra sa.

După ce ieși la întâlnire cu un domn, vă înțelegeți, râdeți, glumiți, aveți o super sinergie, afli că este singura zodie cu care tu nu te potrivești? Ce faci? Îți zic eu. Vei ține cont de sfaturile noastre, pentru că avem câteva tips-uri care îți vor schimba percepția și vei înțelege că e bine să intri într-o relație cu cineva cu care nu ești compatibilă din punct de vedere astrologic.

De ce să fiți într-o relație dacă nu sunteți compatibili astrologic
De ce să fiți într-o relație dacă nu sunteți compatibili astrologic

Citeste si: Vrei să te implici într-o relație amoroasă cu un Vărsător? Iată ce trebuie să ştii!

Cel mai important, găsește tipare!

Hai să ne uităm puțin la Planetele din diagrama potențialului iubit: Soarele relevă preferințele lor exterioare, Luna guvernează emoțiile, Mercur determină comunicarea, Venus este asociată cu iubirea și valorile morale, iar Marte reprezintă apetitul sexual.

Interesează-te de planeta în care se află zodia lui și mai mult decât atât, de felul în care aceasta reacționează cu planetele și zodia din graficul tău.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ca o regulă generală, zodiile de foc- Berbec, Leu, Săgetător și cele de aer- Gemeni, Balanță, Vărsător, se înțeleg foarte bine, iar zodiile de pământ- Taur, Fecioară, Capricorn și cele de apă Rac, Scorpion și Pești au o conexiune specială.

Citeste si: Zodiile pentru care februarie va fi o lună „de foc”

Bucură-te de tensiunea dintre voi

Vor fi zone de-ale graficelor voastre care se vor potrivi perfect (super secret: orice corespondență dintre Lună și Venus semnifică romantismul la cel mai înalt nivel), iar altele care vor determina că nu veți ajunge nicăieri cu relația (cum ar fi Marte și Mercur care determină agresivitate când se întâlnesc).

Dar, în astrologie, punctele de conflict nu sunt neapărat negative. Tensiunea poate să pregătească momentul în care îți vei modifica perspectiva, te ajută să îți dai seama ce vrei cu adevărat și să filtrezi elementele deja existente în viața ta.

De ce să fiți într-o relație dacă nu sunteți compatibili astrologic
De ce să fiți într-o relație dacă nu sunteți compatibili astrologic

Citeste si: Eșecul în dragoste în funcție de zodie! Nativii Rac sunt cei mai sensibili, iar Gemenii, nepăsători!

Relaxează-te

Dacă la nivel macro, compatibilitatea voastră nu e tocmai cea mai bună, nu-i nimic. Încearcă să fii puțin mai empatică pentru că, până la urmă, trecutul unui om și nici astrograma sa nu determină toate complexitățile caracterului său. În plus, despre asta este astrologia, compasiune și înțelegere.

Așa că, ar trebui să intri într-o relație cu cineva cu care nu ești compatibilă din punct de vedere astrologic tocmai ca să te cunoști mai bine pe tine!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Eșecul în dragoste în funcție de zodie! Nativii Rac sunt cei mai sensibili, iar Gemenii, nepăsători!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies