De ce bărbații joacă la pariuri?

De ce bărbații joacă la pariuri?
De ce bărbații joacă la pariuri?

Jocurile de noroc au fost încă din antichitate o metodă de distracție și relaxare pentru oamenii înstăriți. Deoarece la acele vremuri, bărbații erau cei care preponderent aduceau banii și cei care îi gestionau, este evident că tot aceștia erau cei care jucau mai mult jocuri de noroc. Acest lucru s-a schimbat în zilele noastre, dar au rămas anumite aspecte care se aplică și în prezent.

Toate studiile efectuate de către specialiști arată că majoritatea persoanelor care joacă jocuri de noroc sunt de sex masculin. Acest lucru se întâmplă inclusiv la pariuri și există mai mulți factori care influențează acest lucru.

În primul rând, este știut faptul că bărbații sunt mai pasionați de sport decât femeile. Cel mai pariat sport din lume este fotbalul. Sunt mulți pariori care pariază doar pe fotbal. Bărbații sunt pasionați de fotbal încă din copilărie, iar acest lucru nu prea se schimbă pe parcursul vieții.

Dat fiind faptul că majoritatea bărbaților din întreaga lume sunt pasionați de fotbal, de aici vine si preponderența bărbaților în ceea ce privește parierea.

Bărbații joacă mai mult decât femeile

Un alt aspect care explică faptul că bărbații joacă la, diverse case de pariuri precum Fortuna Bet, mai mult decât femeile este apetitul pentru risc. Anumite studii au demonstrat că bărbații au un apetit pentru risc mai crescut decât femeile.

Din acest motiv cei mai multi investitori din lume sunt bărbați și tot bărbații sunt cei care pariază mai mult. Bărbații au mai multă nevoie de adrenalină, distracție și risc decât femeile, iar pariurile îndeplinesc toate cele trei nevoi menționate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Interesul pentru sport este mai crescut la bărbați deoarece acesta implică analiza meciurilor, indiferent de sportul despre care vorbim.

Este mai rar ca o femeie să stea să analizeze un meci de fotbal sau de baschet. Datorită pasiunii pentru sport, bărbaților le face plăcere să analizeze sportul.

Pe lângă analiza sportului, strategiile de pariere se pretează mai mult pentru bărbați. Anumite studii au arătat că bărbații au o gândire mai logică sau tehnică, iar femeile au o gândire mai creativă și abstractă. Pariurile se bazează pe logică și intuiție, iar asta le stârnește interesul bărbaților.

Mulțumirea pe care o resimt bărbații atunci când au analizat un meci corect și au obținut un pariu câștigător reprezintă unul din aspectele pentru care bărbații joacă la pariuri.

Partea financiară

Partea financiară nu este deloc de neglijat atunci când vorbim de pariuri, deoarece pe lângă distracția oferită de pariuri, fiecare parior dorește să obțină profituri cât mai mari. Deși sunt puțini pariorii care câștigă constant la pariuri sau care chiar se întrețin din această activitate, toți pariorii obțin profit uneori.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru a putea avea cât mai multe pariuri câștigătoare este important să urmezi câteva reguli printre care un money management bine pus la punct, să alegi o strategie care

ți se potrivește și să știi să analizezi corect un meci sau un pronostic. Pariurile sportive necesită un autocontrol foarte bun al emoțiilor și al impulsurilor, iar la nivel global acest lucru se potrivește mai bine bărbaților decât femeilor.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies