De ce e avantajos să cumperi o bandă de alergare online?

De ce e avantajos să cumperi o bandă de alergare online?
De ce e avantajos să cumperi o bandă de alergare online?

Există multe modalităţi de a cumpăra o bandă alergare pentru casa. Cel mai frecvent un asemenea aparat de fitness se achiziţionează dintr-un supermarket sau dintr-un magazin specializat în comercializarea de produse sportive.

Problema este că spre deosebire de o pereche de gantere, de o coardă, de o minge gonflabilă sau alte asemenea lucruri de făcut mişcare acasă, o bandă de alergat este extrem de voluminoasă.

Şi chiar dacă o vei transporta cumva, urmează apoi corvoada montajului, de cele mai multe ori aceasta fiind o provocare chiar şi pentru aceia care au ceva abilităţi tehnice.

Totuşi, până la urmă o să răzbeşti sigur în lupta cu asamblarea, dar măcar să cumperi un produs de calitate la un preţ bun, nu-i aşa?

În magazinele fizice oferta de benzi de alergat acasă este destul de redusă, de regulă cuprinde maxim 2 – 3 modele.

Iar preţurile sunt destul de piperate.

Mulţi chiar renunţă la idee şi preferă să îşi cumpere mai degrabă o bicicletă de apartament decât o bandă de alergat, măcar pentru simplu motiv că aşa plătesc cu mult mai puţin.

Dacă însă există persoane care chiar adoră să alerge la sală pe bandă şi vor să aibă şi în propria locuinţă un asemenea produs util, varianta alegerii dintr-un catalog virtual este cea mai potrivită.

Avantajele achiziţiei unei benzi de alergare dintr-un magazin online

1. Gama de modele de benzi de alergat este mult mai extinsă decât într-un magazin clasic.

Acest lucru se întâmplă deoarece, în mod obiectiv, având în vedere că este un aparat de fitness cu dimensiuni mari, în standurile fizice spaţiul este limitat.

În schimb, dacă ne referim la un magazin online cu notorietate, nu există astfel de restricţii, deoarece nu toate produsele se păstrează în depozit, ci pot fi aduse la cerere modelele solicitate de către clienţi,

cu rapiditate, din spaţiile de stocare ale furnizorilor.

2. Dacă un client nu ştie ce tip de bandă de alergat să îşi cumpere, consultanţi foarte bine pregătiţi pot ca să îl ajute telefonic sau prin chat ori mail, ca să achiziţioneze ceea ce îi trebuie cu adevărat, în limita bugetului de care dispune.

3. Preţurile pentru benzile de alergare sunt mult mai scăzute decât în cazul magazinelor de tip clasic, deoarece un magazinul online are costuri mai mici pentru depozitarea produselor, pentru cheltuielile cu spaţiile administrative şi salariile.

La cele de mai sus se adaugă şi faptul că în mediul online concurenţa este de cele mai multe ori acerbă (mai nou intrând în joc şi magazinele din străinătate) aşa încât, dacă nivelul de preţ nu este corect calibrat de către  firma distribuitoare de articole sportive, ea poate chiar să dea faliment.

4. În magazinele online există mereu promoţii atractive, nu doar de Black Friday, spre bucuria clienţilor.

5. Consumatorii au posibilitatea de a returna produsul comandat online, dacă nu sunt mulţumiţi de acesta, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie.

În concluzie, cu bani puţini poţi avea propria bandă de alergare pe care o poţi utiliza cât doreşti când ai timp, fără a mai fi necesar să plăteşti abonamente costisitoare la o sală de fitness în acest sens.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Prepară şi tu BABA GANOUSH – salată de vinete orientală. E gata cât ai clipi şi este DELICIOASĂ

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies