De ce e bine sa mananci cirese vara, conform unui dermatolog: 3 proprietati care iti vor transforma tenul

De ce e bine sa mananci cirese vara, conform unui dermatolog: 3 proprietati care iti vor transforma tenul
De ce e bine sa mananci cirese vara, conform unui dermatolog: 3 proprietati care iti vor transforma tenul

Tenul tau nu este influentat doar de factori externi, ori de cremele pe care le folosesti constant.

De ce e bine sa mananci cirese vara, conform unui dermatolog: 3 proprietati care iti vor transforma tenul.  Tenul tau nu este influentat doar de factori externi, ori de cremele pe care le folosesti constant. Poti folosi cele mai bune lotiuni, care contin diverse ingrediente active, este important sa stii ca sanatatea si aspectul pielii tale sunt afectate in mare masura de stilul de viata pe care l-ai adoptat. Astfel, cantitatea de apa pe care o bei, factorul de protectie solara, sunt aspecte importante pentru un ten luminos, tanar si ferm.

In plus, ceea ce manaci are o importanta foarte mare in aspectul tenului tau. Pentru ca este vara, dermatologii iti povestesc despre beneficiile cireselor pentru ten.

Antioxidantii care iti pastreaza tenul tanar

Piata este plina de produse ce contin o cantitate mare de substante antioxidante. Acestea isi au utilitatea, insa o dieta antiinflamatoare este obligatorie, daca iti doresti sa ai o piele curata si un corp sanatos.

Afla de la noi ca ciresele contin o cantitate foarte mare de antioxidanti, inclusiv potasiu, vitaminele A, C si E. Repreyinta o combinatie unica, ce te ajuta sa eviti inflamatia din organism care, in cay contrar, ti+ar influenta pielea sa imbatraneasca si mai repede si sa fie foarte usor afectata de factorii externi, de genul razele soarelui si poluarea. In plus, vitamina C contribuie si la formarea de colagen, care te ajuta sa iti mentii tenul elastic si tanar, lipsit de riduri si linii fine.

De ce e bine sa mananci cirese vara, conform unui dermatolog: 3 proprietati care iti vor transforma tenul
De ce e bine sa mananci cirese vara, conform unui dermatolog: 3 proprietati care iti vor transforma tenul[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Continutul de tripofan si melatonina, care te ajuta sa te odihnesti mai bine si sa ai un ten luminos

Pentru sanatatea intregului organism, somnul este o componenta principala, implicit si pentru piele. Cand dormi, tesuturile sunt refacute, iar productia de colagen este stimulata.

Sigur ai observat ca atunci cand nu te odhinesti suficient de bine, iti apar cearcane ori pungi sub ochi. Ei bine, ca sa eviti aceste aspecte si ca sa ai un ten proaspat si luminos, consuma cirese. Acestea contin triptofan si melatonina, care incurajeaza un somn odihnitor si de calitate, in urma caruia te vei trezi cu un ten mai frumos.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cura de slăbire cu cireșe. Slăbește 5 kg în 7 zile

Eliberarea serotoninei pentru un ten normal, fara exces de sebum

Este un beneficiu in plus pe care il aduc ciresele. Aceste fructe delicioase iti ofera un boost de serotonina,hormonul care faciliteaza starea de bine. Prin urmare, nivelul de cortizol scade. Cand corpul secreta mai mult cortizol, tenul secreta la randul lui mai mult sebum, care poate duce la acnee, puncte negre. In plus, daca ai o predispoyitie spre rozacee sau eczeme, acestea se pot activa pe fond de stres crescut.

Asadar, daca iti doresti un ten mai curat, mananca cirese.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies