In perioada dintre Pasti si Inaltare, la romani este traditia ciocnitului oualor. Nutritionista Mihaela Bilic a explicat ca este un obicei foarte sanatos care ne ajuta in procesul de slabire.
Mihaela Bilic a scris pe contul ei de Facebook ca oul este foarte sanatos in aceasta perioada, mai ales daca este combinat cu cruditati si verdeturi.
"Despre ou numai de bine! Pastele tocmai a trecut dar noi o sa tot ciocnim oua, macar pana la Inaltare. Fie ca sunt colorate sau doar fierte, ouale vor ramane in actualitate macar si pentru ca, nu-i asa, odata cu vremea frumoasa se "deschide" si sezonul curelor de slabire.
Nimic nu satura mai tare si nu tine mai bine de foame decat oul. Si asta cu numai 80 calorii. Mai puneti langa el un iaurt, o felie de paine prajita, 2-3 ridichi, castravete si ardei gras si masa-i gata! Unde mai pui ca oul e colecistokinetic, stimuleaza bila lenesa si imbunatateste digestia. Asa ca profitati ca "Hristos a inviat" si ciocniti...ca
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro