De ce e bine să ții o ceapă în baie! Trucul folosit de multe bunici

De ce e bine sa tii o ceapa in baie
La ce foloseste ceapa in baie

Vezi cum te ajută să ții o ceapă în baie și de ce problemă te poate scăpa această legumă. Este extrem de utilă!

Fiecare gospodină are trucurile sale atunci când vine vorba despre locuința sa. Iată de ce este bine să ții o ceapă tăiată în baie și cum te poate ajuta acest truc atât de simplu. Nu multe persoane au auzit de acest truc, însă, te asigurăm că funcționează.

Multe persoane se confruntă cu mirosuri neplăcute în baie și aleg, de cele mai multe ori, să folosească odorizante sub formă de spray sau gel.

Deși parfumul acestor odorizante este unul extrem de plăcut, unele persoane pot dezvolta adevărate alergii din cauza lor, așa că nu apela la ele dacă știi că ai probleme.

Citeste si: Află cum poți să recuperezi cardul, în doar cinci minute, după ce a fost „înghițit” de bancomat

Unele odorizante nu reușesc să mascheze mirosul neplăcut decât pentru câteva minute, iar problema poate reveni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ceapa in baie
De ce e bine sa tii ceapa in baie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum poți afla rapid și simplu dacă te-a blocat cineva pe Facebook

Mai multe gospodine apelează la ceapă atunci când își doresc să scape de mirosul neplăcut din casă.

Fiind o legumă care are rolul de a neutraliza mirosul, ceapa este de mare ajutor pentru a dezinfecta aerul, pentru a absorbi mirosurile neplăcute și pentru a distruge și bacteriile care se formează în baie din cauza umezelii.

Tot ce trebuie să faci este să pui o farfurie cu ceapă pe jos sau pe rezervorul toatelei. Curăț-o de coajă și tai-o în două sau feliuțe. Vei observa în scurt timp că aerul este mult mai curat.

Cum scapi de mirosurile neplăcute cu bicarbonat de sodiu

Pentru a scăpa de mirosul neplăcut din baie, în primul rând, trebuie să te asiguri că este canalizarea curățată frecvent. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de puțin bicarbonat de sodiu și niște oțet.

Toarnă bicarbonat de sodiu în cadă și în chiuvetă, apoi pune o cană de oțet alb peste și lasă să acționeze câteva minute.

După aceea, lasă să curgă timp de câteva minute apă fierbinte, iar țevile vor fi curate și astfel vei scăpa de mirosurile neplăcute din baie.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cu ce ies petele de morcov de pe haine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies