De ce este recomandat sa mancam inghetata la micul dejun?

De ce este recomandat sa mancam inghetata la micul dejun?
De ce este recomandat sa mancam inghetata la micul dejun?

Yoshihiko Koga, profesor la Universitatea Kyorin din Tokyo, a realizat un studiu in urma caruia a ajuns la concluzia ca inghetata consumata la micul dejun aduce performanta mentala si imbunatateste vigilenta.

Profesorul, specialist in fiziologie, a efectuat o serie de studii clinice, iar rezultatele pe care le-a obtinut au fost mai mult decat interesante. Yoshihiko Koga,  a mers mai departe si a facut experimentul inlocuind  inghetata cu apa rece. S-a constatat ca cei care au baut apa rece imediat dupa ce s-au trezit au avut o atentie sporita, insa nu la fel ca in cazul inghetatei.

 

Sursa: evz.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Reteta de 1 iunie - Tort de inghetata cu ciocolata si jeleu de capsuni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies