De ce este recomandat sa urinezi la dus

De ce este recomandat sa urinezi la dus
De ce este recomandat sa urinezi la dus

Chiar daca suna ciudat si dezgustator la inceput, dupa ce veti citi motivele pentru care este bine sa urinezi in timp ce faci dus, veti vedea ca ele sunt justificate.

In primul rand, daca urinezi in timpul dusului, esti primul care contribuie la salvarea planetei

Urinatul in dus economiseste pana la 27% din debitul de apa folosit, deoarece nu va fi nevoie de apa pentru spalarea toaletei. Este o constatare facuta chiar de Agentia de Protectia Mediului din SUA.

Dezinfecteaza ranile
Urina proaspata poate ajuta la dezinfecta unor cicatrici. Curata rana, usureaza durerile si relaxeaza tesuturile.

Cu toate acestea, in cazul in care rana este grava, ar trebui sa consultati un medic.

Ingrijeste pielea
in cazul in care aveti de-a face cu eruptii cutanate sau eczeme pe piele, urina este un bun tratament pentru acestea. Mai mult decat atat, ureea este un ingredient activ in multe creme si uleiuri pentru ingrijirea pielii. Astfel este echilibrat PH-ul pielii, ajuntand in cazul pielii uscate si sensibile.


Elimina afectiunile fungice
Urina poate trata infectiile fungice de pe picioare. Asa ca, aplicati urina pe piele afectata de ciuperci. Rezultatul te va surprinde si va fi vizibil dupa cateva zile.

Sursa: HealtAdviceTeam.com

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies