De ce este vital sa ai o dieta bogata in proteine!

De ce este vital sa ai o dieta bogata in proteine!
De ce este vital sa ai o dieta bogata in proteine!

Proteinele se gasesc in special in carne rosie, peste, pui, oua, lactate, vegetale, cereale si nuci.

Dieta bogata in proteine, din surse animale sau vegetale, poate contribui la mentinerea muschilor mari si puternici pe masura ce oamenii imbatranesc, potrivit unui nou studiu publicat miercuri in revista stiintifica ''The American Journal of Clinical Nutrition''.

Cercetarea efectuata in Statele Unite a demonstrat ca persoanele care au o alimentatie bogata in proteine au totodata si o masa musculara mai mare si cvadricepsi mai puternici — muschi situati pe partea anterioara a coapselor—, dupa cum arata autoarea principala a studiului, Kelsey Mangano, de la Universitatea Lowell din Massachusetts, informeaza Reuters.

Smoothie pentru un abdomen plat! Se bea in fiecare zi!

Oamenii de stiinta au observat ca sursa proteinelor nu modifica rezultatul — o persoana care consuma o cantitate mare de carne rosie, spre exemplu, avea aceleasi beneficii ca una care lua aceeasi cantitate de proteine din legume.

sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cea mai ieftina si eficienta sursa de proteine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies