De ce exista atatea prejudecati legate de industria de videochat?

prejudecati legate de videochat
Doi tineri pe banca

Industria de videochat nu a aparut de ieri de azi dar, din pacate, inca nu se cunosc destule lucruri despre ea si este in continuare considerata un subiect tabu.

Surprinzator, nu doar generatiile trecute par sa aiba ceva impotriva acestei activitati, ci chiar si cei mai tineri. Noi credem ca toate aceste prejudecati se datoreaza unei lipse de informatii. Adevarul este ca oamenii urasc si se tem de necunoscut si de ceea ce nu inteleg. Pentru a da o mana de ajutor celor care vor sa-si schimbe perspectiva, iti spunem astazi de ce exista majoritatea prejudecatilor legate de videochat. 

Majoritatea nu stie ce prespune meseria de model de videochat

Pur si simplu majoritatea nu stiu ce inseamna videochat  si nici macar ce presupune aceasta activitate. Nu stiu cata munca prespune aceasta cariera si cat timp, pentru a invata cum trebuie sa te porti si cum sa te poti intelege cu oameni atat de diferiti. Meseria de model de videochat presupune in primul rand comunicarea.

Daca oamenii ar sti ca exista si modele de videochat non adult, adica cele care doar comunica, nicidecum nu se dezbraca sau indeplinesc fanteziile sexuale ale barbatilor, poate ar blama mai putin aceasta activitate.

Majoritatea nu a cunoscut vreodata o persoana care face videochat

E foarte usor sa judeci o persoana atunci cand nu o cunosti, nu stii prin ce experiente a trecut si ce convingeri o mana in viata.

Astfel, oricui este usor sa judece o persoana pe care nu o cunoaste, deci nu o intelege. Daca oamenii chiar ar petrece cateva momente pentru a intelege povestea de viata a acestor fete si femei care si ele au iubiti, soti si chiar copii, ar intelege ca si ele sunt oameni morali si frumosi care doar fac o meserie. Si da, nu este o meserie chiar usoara, din fericire exista articole care te invata „ cum sa faci videochat: ghid pentru succes ”. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Majoritatea se preocupa mai mult de capra vecinului

Din pacate, exista o sumedenie de persoane care cred ca toti oamenii sunt la fel, cred acelasi lucru, gandesc la fel, au in consecinta aceleasi idealuri si asteptari de la viata. Acest tip de oameni iti vor spune ca oricum ceea ce faci cu viata ta nu e potrivit si ca trebuie si tu sa iti doresti ce isi doreste X sau Y.

Si, de obicei, atunci cand chiar o duci bine, iti vor spune ca ceea ce faci este imoral. Dar, imoral este doar din punctul lor de vedere. Fiecare are dreptul de a face exact ceea ce isi doreste cu viata lui/ei, atata timp cat nu ii raneste pe ceilalti. Si videochatul chiar nu raneste pe nimeni. Dimpotriva, poate face multe persoane singure si triste sa zambeasca la finalul unei zile istovitoare. 

Majoritatea crede ca meseria de videochat este pentru femei needucate 

Desi aceasta meserie se poate practica fara sa ai studii in anumite domenii, foarte multe modele de videochat au absolvit facultati sau au avut joburi in corporatii sau chiar in institutii de invatamant. Faptul ca si femeile fara studii practica aceasta meserie nu motiveaza generalizarile. Dimpotriva, pentru a fi un model de succes de videochat trebuie sa cunosti cel putin o limba straina, sa ai cunostinte de operare PC, sa poti sustine o conversatie, deci clar ai nevoie de cultura generala, si chiar de cateva

notiuni de psihologie pentru a te adapta la nevoile utilizatorilor. Clar nu este o meserie pentru persoane needucate. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pana la urma gura lumii va spune oricum ce vrea ea. Probabil ca va mai trece timp pana cand mentalitatile se vor schimba, dar asta nu trebuie sa impiedice pe nimeni sa-si traiasca viata exact asa cum isi doreste. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies