De ce femeile aleg sa fie independente financiar facand videochat?

De ce femeile aleg sa fie independente financiar facand videochat?
De ce femeile aleg sa fie independente financiar facand videochat?

Fiecare femeie isi doreste libertate. Fiecare dintre ele vrea sa se bucure de viata, sa isi cumpere lucrurile care ii plac, fara a cere aprobare sau sa se gandeasca la faptul ca o achizitie facuta la sentiment ii va ruina bugetul.

Iar atunci cand succesul apare in activitatea noastra profesionala este cu siguranta un motiv de mandrie, o certitudine a faptului ca fiecare efort al nostru a contat, indiferent de profesia aleasa si care, in anumite cazuri, poate fi  privita cu scepticism sau catalogata de catre altii drept controversata.

Este si cazul celor care aleg  angajari videochat, care presupune practicarea unei meserii pentru unii atipica, dar care, de fapt, este o profesie ca oricare alta, pentru care sunt necesare instruire, talent si aptitudini speciale.

Dar pentru ca este vorba despre un domeniu despre care nu toata lumea cunoaste detalii si esti interesata sa activezi in aceasta zona, este bine sa te informezi temeinic, sa stii inainte de a face pasul toate detaliile in acest sens.

Astfel, daca interviul la care te prezinti a decurs bine, iar angajatorii sunt interesati sa te accepte in echipa lor, asigura-te ca, de la inceput, ai pus toate intrebarile care te vor lamuri cu privire la activitatea ta in noul loc de munca, pentru a sti clar daca este sau nu in avantajul tau practicarea acestei meserii.

Un lucru este totusi sigur, in viitorul apropiat fraza „stiu pe cineva care face video chat” va fi similara cu cea pe care o auzeai, in Romania, in urma cu 20 de ani la tot pasul: „stiu pe cineva ai carui

parinti lucreaza in strainatate”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Potrivit statisticilor, in Romania exista cel putin 5000 de studiouri de videochat, asa cum este White Agency, si peste 100 de mii de modele, dintre care jumatate lucreaza in studiouri si cealalta jumatate de acasa. Exista mari studiouri de video chat care au depasit 10 milioane de dolari cifra de afaceri, ceea ce reprezinta o crestere de 50% fata anul anterior.

Comunicarea este prin imagine si sunet, iar plata se face la minut. Studiourile de videochat din Romania doresc sa aiba grija de angajatele sale si sa le protejeze pe cat posibil identitatea, astfel incat serviciile oferite de obicei nu pot fi accesate decat in anumite zone geografice, in special in Statele Unite ale Americii (cea mai buna piata), dar si in alte state dezvoltate si cu mare potential economic, unde exista suficiente persoane ce isi permit sa plateasca foarte multi bani pentru o asemenea comunicare "fata in fata", mediata de tehnologie.

Exista tot mai multe studiouri de videochat in Romania, un domeniu subtil, care se promoveaza local exclusiv pentru a atrage angajate. Concurenta este acerba in special in marile orase, astfel ca multe studiouri ofera bonusuri si diverse alte avantaje pentru a putea sa rezolve cu succes partea de recrutare. Companiile din domeniu actioneaza legal, platesc taxe catre stat, iar angajatele lucreaza inclusiv pe baza de contracte de munca, au asigurari sociale, asigurari de sanatate etc.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Online este simplu sa gasesti oferte de angajari videochat, iar interviurile se fac de obicei tot pe internet.

Pune multe intrebari si asigura-te ca intelegi bine ce obligatii iti revin prin contract. Venturile din acest job sunt mari, fiind un domeniu tabu`, cu anumite implicatii delicate la nivel social.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars": “Esti un personaj fantastic, din toate punctele de vedere!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies