De ce femeile din China NU fac cancer la san? Descoperire uimitoare

De ce femeile din China NU fac cancer la san? Descoperire uimitoare
De ce femeile din China NU fac cancer la san? Descoperire uimitoare

Oricine a intrat in contact cu cancerul de san stie ca anumiti factori de risc - cum ar fi varsta, menstruatia timpurie, menopauza cu debut intarziat si o familie cu antecedente - nu pot fi controlati.

Dar daca alti factori de risc pe care ii putem controla cu usurinta. Putem controla acesti factori de risc facand simple schimbari in viata de zi cu zi, pentru a preveni sau vindeca aceasta forma de cancer.

Primele simptome ale cancerului ovarian pe care toate femeile le ignora!

Primul indiciu pentru a intelege ce anume imi dezvolta cancerul de san l-am gasit cand sotul meu Peter, care este si el un om de stiinta, s-a intors de la munca din China.

In acea perioada ma pregateam pentru o sesiune de chimioterapie. Urmatoarele cuvinte rasunau ca un ecou in mintea mea: „De ce femeile din China nu au cancer de san?” Am colaborat cu mai multi colegi din China la un studiu care facea legatura intre chimia solului si boli si mi-am amintit unele statistici.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

20 de simptome de cancer pe care majoritatea femeilor le ignora

Cancerul de san era aproape inexistent in toata

tara. In China, doar o femeie din 10.000 moare de aceasta boala, comparativ cu una din 12 in Anglia, si mai grav, una din 10 in tarile occidentale. Nu este vorba numai de faptul ca in China este mai raspandit in mediu rural, cu mai putina poluare urbana. In Hong King, care este puternic urbanizat, rata de cancer de san este de 34 din 10.000 de femei, rata care este foarte mica, in comparatie cu cea occidentala.


Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies