De ce fotbalul are mai mulți suporteri bărbați?

De ce fotbalul are mai mulți suporteri bărbați?
De ce fotbalul are mai mulți suporteri bărbați?

Fotbalul este cel mai urmărit și apreciat sport la nivel mondial. Fiecare țară are echipa națională și suporterii săi. Fiind un sport atât de apreciat în întreaga lume, fotbalul este și cel mai pariat sport. Este știut faptul că majoritatea suporterilor sunt bărbați, iar acest lucru se întâmplă din câteva motive logice.

În primul rând, a fi suporter înseamnă să fii prezent la toate meciurile echipei preferate și să faci parte din comunitate suporterilor. Atunci când vorbim de fotbal și de suporteri, vorbim despre o activitate preponderent masculină. Fotbalul nu înseamnă doar meciul de pe teren în sine ci înseamnă o adevărată comunitate unde se discută lucruri din fotbal, iar pentru unii suporteri este un stil de viață.

Deoarece în fotbalul din zilele noastre nu există femei în rândul jucătorilor și echipelor mari, acest lucru face ca majoritatea suporterilor să fie bărbați. De asemenea, în galeria suporterilor este mereu multă adrenalină și o atmosferă încinsă. Acest lucru este specific bărbaților. Nu vei vedea prea multe femei cu steagul echipei preferate în mână care să strige din toate puterile mesaje de încurajare pentru jucători.

Berea, cel mai bun  prieten al fotbalului

Pe lângă activitatea pe care o au în timpul meciului, cu toții știm că cel mai bun prieten al fotbalului este berea. După fiecare meci, suporterii merg în anumite pub-uri pentru a sărbători victoria sau pentru a-și alina pierderea. Berea este în general un lucru masculin. Femeile preferă băuturile mai fine.

Vei vedea puține femei care să stea la o masă plină de bărbați îmbrăcați în culorile echipei pe care o susțin. De asemenea, vei vedea și puține femei cu o halbă de bere în față. Fotbalul înseamnă masculinitate și nu se potrivește fineții unei femei.

În strânsă legătură cu pasiunea pentru fotbal este și parierea pe acesta. Majoritatea împătimiților de fotbal pariază pe acest sport la Fortuna pariuri sau alte case. Aici este vorba de dovedirea cunoștințelor despre o echipă sau despre sport în sine. Pe lângă aceasta, este și plăcerea de a câștiga și adrenalina oferită. Atunci când urmărești un meci de fotbal pe care ai pariat, emoțiile sunt mult mai intense și trăiești o experiență mult mai dinamică.

Sunt puține femei care să parieze pe fotbal deoarece nu dețin atâtea informații despre fotbal precum bărbații. Bărbaților le place să analizeze un meci de fotbal, să discute despre acesta și să își împartă păreri. La majoritatea meselor unde vezi bărbați sunt șanse mari să auzi discuții despre fotbal la o bere.

Fie că joacă pentru amuzament sau pentru a face profit, iubitorii sportului rege pariază constant pe acest sport. Fotbalul este cel mai pariat sport la nivel mondial și aduce câștiguri enorme multor pariori de pe întreaga planetă. Din aceste motive, fotbalul este mult mai pretabil pentru bărbați decât pentru femei.

Agitația din galeriile suporterilor și evenimentele neplăcute pe care le știm cu toții că au loc între suporterii dintre echipele rivale sunt motive pentru care fotbalul are mai mulți



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies