De ce fug barbatii de o relatie serioasa?

De ce fug barbatii de o relatie serioasa?
De ce fug barbatii de o relatie serioasa?

Atunci cand sunt pe cale de a se indragosti barbatii experimenteaza o stare emotionala coplesitoare si pentru ca ei structureaza totul prin filtrul mintii resping aceste sentimente si incearca sa le nege.

Au impresia ca daca nu vorbesc despre asta sau daca se prefac ca nimic nu s-a intamplat atunci isi vor reveni de la sine. Comportamentul lor este ciudat si greu de inteles caci se distanteaza de partenera petrecand timp retras, in incercarea de a pricepe si accepta faptul ca s-au indragostit.

Teama de schimbare


Daca era singur de o vreme si deja ajunsese sa se obisnuiasca cu ideea, cu greu va accepta in viata lui pe cineva care sa ii schimbe tabieturile si modul de viata.

Nimeni nu-i poate oferi nicio garantie a faptului ca viata lui se va schimba in bine si ca va fi mai fericit decat pana in momentul de fata.

In general, femeile au tendinta de a-si schimba partenerul ori de cate ori e ceva care nu le convine, iar barbatii stiu asta.

Teama de a-si pierde libertatea

Barbatii se tem ca si-ar putea pierde libertatea atunci cand se indragostesc si acest lucru practic ii ingrozeste.
Gandul ca vor trebui sa raspunda la intrebari de genul:”Ce faci?, Unde esti? Cand vii?” si sa dea explicatii plauzibile in mod constant ii face sa se gandeasca de doua ori cand se implica intr-o relatie.

Teama de responsabilitati

Responsabilitatea financiara este doar un aspect de care se tem barbatii. Faptul ca nu ar putea face fata cerintelor de ordin financiar venite din partea femeii alese, inhiba avantul de care ar trebui sa dea dovada barbatul.


Pe langa aceasta grija mai este si responsabilitatea morala si emotionala pe care o implica o relatie serioasa ce il poate aduce mai aproape de “Marele Pas” pe care nu este pregatit sa-l faca.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies