De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui

De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui
De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui

Afla de la noi cum isi poate pierde interesul pentru tine si ce ar trebui safaci astfel incat sa eviti aceasta situatie, in functie de zodia din care face el parte.

De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui. Afla de la noi cum isi poate pierde interesul pentru tine si ce ar trebui safaci astfel incat sa eviti aceasta situatie, in functie de zodia din care face el parte.

Berbec

Un berbec isi va pierde foarte repede interesul pentru tine, daca va ajunge sa se simta confortabil cu tine.

Este probabil momentul in care incepe sa se plictiseasca. Berbecii se bucura de viteza si de competitie si, daca ajung in monotonnie, vor pune la indoiala viitorul relatiei.

Taur

Taurul este o fire posesiva si devotata. Acesta isi pierde interesul repede si se raceste fata de tine daca simte ca acel interes nu este reciproc ori respectat. In plus, este posibil sa isi piarda interesul  daca contactul fizic din relatie dispare, intrucat viata sexuala este o componenta importanta pentru el.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuti drept firi instabile si nestatornice. Acest aspect poate fi determinat intr-o relatie de sentimentul de frica, ori de sentimenteul de a nu fi dorit ori de nesiguranta. Toate aceste feelinguri vor contribui la pierderea interesului si raceala.

Rac

Racul este o fire foarte emotiva si poate avea o reactie exagerata chiar si de la cel mai marunt lucru.

Tot felul de lucruri nesemnificative il pot rani si il determina sa isi piarda interesul si sa se retraga. In plus, are tendinta de a avea schimbari bruste de dispozitie si de a fi pesimist, astfel ca este adesea nesigur cu privire la progresul unei relatii.

Leu

Leul este o fire foartepractica si se descurca in mod excelent la capitolul rezolvare de probleme. Cand vine vorba despre relatii si despre dragoste, acesta lupta cu pasiune.

Nu este genul care sa dea inapoi asa usor. Daca acesta simt ca isi pierde interesul pentru persoana de langa el, el nu va abandona, ci va cauta o solutie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara

Un nativ din zodia Fecioara isi pierde interesul de obicei si se retrage deoarece se concentreaza prea mult pe detalii.

Observa orice lucru mic si asta il poate indeparta de persoana iubita.

Balanta

Un barbat din zodia Balanta isi pierde interesul si se retrage din nesigurante, el ascunzand acest lucru. Totusi, nu este o fire care sa stea singura asa ca se va intoarce de unde a plecat.

Scorpion

Scorpionul se pune mereu in situatii in care se confrunta, se cearta sau chiar se lupta cu persoana iubita.

Daca bate in retragere, inseamna ca si-a pierdut interesul pentru tine. Poate deveni chiar razbunator.

Sagetator

Sagetatorul este mult prea idealist si este posibil sa aiba asteptari nerealiste de la partener. Dacaajunge la concluzia ca merita ceva mai bun, va bate in retragere.

Capricorn

Este renumit pentru autocontrolul pe care il are si poate fi chiar neiertator. Daca se retrage din relatie, este pentru ca nu si-a iertat partenera pentru ceva si inca ii poarta ranchiuna.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui.
De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui. [Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Un Varsator cel mai probabil nu va recunoaste pe deplin ca si-a pierdut interesul fata de tine. De fapt, este prea concentrat pe altceva, ca nici nu realizeaza ceea ce face. S-ar putea doar sa aiba nevoie de putin spatiu.

Citeste si: 24 iunie 2021: horoscop. Află ce zodie face investiţii!

Pesti

Un nativ din zodia Pesti bate in retragere si isi pierde interesul daca simte ca va pierde controlul. Este un semn bland si nu ii plac cruzimea si suferinta. Probabil se retrage de teama de a nu fi ranit.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies