De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret? Dezvăluirile neașteptate făcute de brunetă: „Vă rog să respectați acest subiect”

De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?
De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a vorbit despre motivul principal pentru care și-a ascuns sarcina atâtea luni.

Manuela Oprișiu este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Puterea dragostei, însă parcursul ei în competiție nu a fost atât de lung pe cât se așteptau telespectatorii. Motivul pentru care a părăsit competiția fenomen de la Kanal D a fost descalificarea din cauza unui scandal violent cu o altă concurentĂ, Roxana Buzoiu. 

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei, anunț surpriză pentru fani după vestea că este însărcinată! Ce planuri are viitoarea

De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?
De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?[Sursa foto: Instagram]
mămică

De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?

Chiar în prima zi de Crăciun, Manuela Oprișiu a anunțat pe contul ei oficial de Instagram că este însărcintă pentru prima oară, însă nu a dorit să dezvăluie și identitatea tatălui. Chiar și așa, a răspuns altor curiozități din partea urmăritorilor ei și anume, care a fost motivul pentru care și-a arătat burtica de graviduță abia acum, după luni bune în care a ținut sarcina în mare secret.

„Am început să vă citesc mesajele și am văzut că aveți foarte multe curiozități, este normal, doar că sunt unele lucruri pe care o să le spun la momentul potrivit, așa cum am așteptat atâtea luni să vă dau această veste și credeți-mă că abia m-am abținut să nu postez, pentru că îmi doream foarte mult să fie o zi foarte specială, atunci când eu dau acest anunț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În momentul în care vă spun vouă că minunea mea vine pe lume, voiam să fie o zi foarte specială din toate punctele de vedere și așa a și fost. Despre restul detaliilor pe care voi vreți să le știți despre sarcină, eu, bebe, tati, bunici, botez, nași, numele bebelușului.

Despre acestea voi vorbi pe parcursul sarcinii sau când se va naște bebe. Aveți răbdare și vă rog să respectați acest subiect, pentru că pentru mine este cel mai important subiect care putea să existe în lumea asta. Fiecare mămică își organizează cum vrea să se întâmple aceste lucruri, ei bine, la fel și eu”
, a mărturisit Manuela Oprișiu.

Citeste si: Manuela de la Puterea dragostei este însărcinată pentru prima dată

De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?
De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?[Sursa foto: Instagram]

Manuela de la Puterea dragostei, anunț surpriză pentru fani după vestea că este însărcinată!

Manuela de la Puterea Dragostei a făcut o postare pe contul ei persoanal de Instagram, acolo unde a dezvăluit că vrea să-i asigure bebelușului ei tot ce este mai bun, astfel că se va sfătui cu cei care o urmăresc în online în legătură cu absolut orice ține de îngrijirea celui mic, de la haine și până la cărucior.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Dragii mei, cred că v-ați dat seama cât de important e acest subiect pentru mine și cât de mult contează orice detaliu pentru că vreau să aleg tot ce e mai bun pentru bebe, așa că vreau să rămâneți la fel de aproape cum mi-ați fost și până acum

pentru că vreau să vă arăt începând de la detergentul cu care o să spălăm hăinuțele la bebe până la suzete, pătuț, cărucior, leagăn electric, jumper și tot ce urmează.

De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?
De ce Manuela Oprișiu a ținut sarcina în mare secret?[Sursa foto: Instagram]

Știm că burtica este mare, dar mai avem puțin de așteptat, bebe nu se grăbește, dar vă povestesc mai multe zilele astea. Vă mulțumesc din inimă pentru mesajele voastre, pentru urările voastre de bine, bebe deja e mini-vedeta noastră și mă bucur enorm să văd cât de mult așteptați și voi să vină pe lume. Vă pupăm, vă iubim și vă mulțumim că sunteți alături de noi! Dumnezeu să vă dea tot binele din lume. Sunteți  minunați!”, a fost mesajul scris de Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies