De ce nu a dat de permis, până acum, Viorica de la Clejani? Artista preferă să circule cu taxiul: "În viața asta am avut curaj să fac orice, mai puțin să dau de permis!"

De ce nu a dat de permis, până acum, Viorica de la Clejani? Artista preferă să circule cu taxiul:
De ce nu a dat de permis, până acum, Viorica de la Clejani? Artista preferă să circule cu taxiul: "În viața asta am avut curaj să fac orice, mai puțin să dau de permis!"

Viorica de la Clejani preferă să folosească taxiul atunci când are treburi de rezolvat prin oraș, în loc să dea de permis.

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică lăutărească, de la noi din țară. Deși are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal lucrurile merg bine pentru artistă, deseori a fost nevoită să treacă prin mai multe obstacole, pe care, bineînțeles că le-a învins și a reușit să facă ceea ce și-a propus, întotdeauna.

Cu toate acestea, până în acest moment nu a avut curajul să dea de permis.

De ce nu a dat de permis, până acum, Viorica de la Clejani

Citește și: „Florile tale, n-au nicio culoare. Iubesc florile, însă aș fi vrut o bijuterie de la domnul Manole.” Cum a surprins-o Ioniță de la Clejani pe Viorica

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

permis
De ce nu a dat de permis, până acum, Viorica de la Clejani?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Oamenii sunt cei mai mari purtători de viruși! Nu aș primi oameni în casă, mai bine animale. ” Viorica de la Clejani, mesaj surprinzător în mediul online!

Recent, artista a postat pe contul său de TikTok, un filmuleț în care explica motivul pentru care nu a dat, până în acest moment, de permis. Printre altele, se pare că Viorica de la Clejani nu obișnuiește să circule prea mult în cursul săptămânii, iar atunci când totuși o face, preferă să folosească serviciile de taxi, pentru a se deplasa mai rapid acolo unde are nevoie.

“În   viața asta am avut curaj să fac orice, mai puțin să dau de permis. Nu-mi place să conduc, frate, mai ales în haosul ăsta care e în București. Prefer să-mi iau un taxi… să nu credeți că cine știe ce taxi, un taxi de om normal și îmi fac treaba. Oricum în cursul săptămânii mie îmi place să stau acasă, să fac un chec, o mâncărică, o curățenie, să mă joc cu câinii mei, că destul sunt plecată pe drumuri, așa că… acum sunt nevoită să trec să iau o chestie de la doctorul de

familie, ca să pot să fac și eu niște analize că altfel nu se poate, mai… amănunțite așa. În rest, mie îmi place să fac chec, o dată îmi iese, o dată nu-mi iese…
”, a explicat Viorica de la Clejani, pe contul său de TikTok.

viorica de la clejani permis
De ce nu a dat de permis, până acum, Viorica de la Clejani?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Florile tale, n-au nicio culoare. Iubesc florile, însă aș fi vrut o bijuterie de la domnul Manole.” Cum a surprins-o Ioniță de la Clejani pe Viorica

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Raluca Pastramă, pusă la zid de Pepe: "Ai cerut copiii şi nu i-ai primit? Nu! Eşti invitata mea să îi iei de la şcoală şi să îi duci la antrenamente. De ce nu faci chestia asta?"

6 accesorii chic care îți vor scoate orice ținută din anonimat în toamna 2024

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies