De ce nu are voie Andreea Esca sa-si schimbe coafura de 22 de ani!

De ce nu are voie Andreea Esca sa-si schimbe coafura de 22 de ani!
De ce nu are voie Andreea Esca sa-si schimbe coafura de 22 de ani!

Andreea Esca nu are voie sa isi schimbe coafura de 22 de ani.

Pentru ca brandul sau sa fie cu adevarat puternic si memorabil, nu are voie, prin contract, sa faca schimbari radicale de imagine, scrie ADPM.ro.

Pentru a ramâne un brand solid, coafura sa trebuie sa ramâna neschimbata. Prin contract, vedeta nu are voie sa apeleze la schimbari radicale de look. In afara unor mici stilizari, de-a lungul timpului, tipologia de haistyule a ramas aproximativ aceeasi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum arata mamele celor mai indragite vedete din Romania! Andreea Esca, Elena Gheorghe, Iulia Vantur, Valentina Pelinel, Andra, Ilinca Vandici, Adela Popescu si Bianca Dragusanu au motive sa fie mandre de aceste doamne speciale! FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies