De ce nu poartă Andreea Esca trening? „Poate dacă aș avea 20 de ani și aș arăta ca Alexia m-aș îmbrăca în orice.”

De ce nu poartă Andreea Esca trening? „Poate dacă aș avea 20 de ani și aș arăta ca Alexia m-aș îmbrăca în orice.”
De ce nu poartă Andreea Esca trening? „Poate dacă aș avea 20 de ani și aș arăta ca Alexia m-aș îmbrăca în orice.”

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au vorbit despre preferințele lor în materie de modă.

Andreea Esca este foarte mândră de fiica sa, Alexia, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară. În vârstă de 23 de ani, Alexia îi calcă pe urme mamei sale, fiind extrem de elegantă și feminină. Cu toate acestea, se pare că Andreea Esca nu este de acord cu anumite ținut ale fiicei sale.

Invitate în cadrul unei emisiuni, cele două au discutat despre stilurile lor vestimentare diferite.

Andreea Esca nu concepe să se îmbrace în trening

Citește și: Ce rezultate școlare a avut Andreea Esca la liceu? Jurnalista a vorbit despre premierea tuturor copiilor indiferent de loc: „Ce e asta mă, ai ieșit pe locul 7 și iei medalie? Unde am ajuns aici?”

De ce nu poartă Andreea Esca trening
Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Andreea Esca a vorbit despre decizia de a își schimba religia. „Nu țin post. Nu mi-am propus, probabil dacă mi-aș fi propus, aș fi ținut.”

Andreea Esca apare mereu în fața telespectatorilor extrem de elegantă și feminină, optând pentru piese vestimentare de-a dreptul speciale. Cu toate acestea, se pare că și în viața de zi cu zi, atunci când nu este la muncă, Andreea Esca se îmbracă destul de elegant.

Știrista a dezvăluit că ea nu poartă niciodată trening.

Eu am crescut în această generație în care te îmbrăcai în trening la sala de sport. Chiar nu m-aș îmbrăca în trening atunci când ies din casă. Cred că depinde și de vârstă până la urmă. Poate dacă aș avea 20 de ani și aș arăta ca Alexia m-aș îmbrăca în orice. La vârsta ei, într-adevăr, și eu purtam fuste foarte scurte.

Mi se pare că atunci când ești scund, cu cât porți mai scurt e mai bine. ”, a declarat Andreea Esca.

Ce piese vestimentare vrea să împrumute Alexia Eram de la mama sa?

De ce nu poartă Andreea Esca trening
Andreea Esca și Alexia Eram [Sursa foto: Instagram]

Deși au stiluri vestimentare diferite, se pare că ambele femei din familia Eram au aceeași pasiune pentru pantofi. Din păcate, însă, pentru Alexia, mama sa poartă cu două numere mai mici și nu poate să îi împrumute pantofii.

Din păcate, aș vrea să îi împrumut toți pantofii, dar când îmi venea pantofii ei aveam 12 ani, iar acum am cu două numere mai mari și nu mai pot să îi iau niciun pantof .”, a declarat Alexia Eram.   



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Kate Middleton, gest neașteptat, cu doar două ore înainte să anunțe că are cancer! Ce a făcut prințesa înainte să spună public prin ce trece cu adevărat?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies