De ce nu pot "grasutii" sa respecte curele de slabire

De ce nu pot
De ce nu pot "grasutii" sa respecte curele de slabire

Dificultatile intampinate de persoanele obeze care isi propun sa tina o dieta in scopul scaderii in greutate constituie un subiect ce preocupa tot mai mult, deoarece obezitatea in randul tuturor categoriilor de varsta a atins cote ce nu au mai fost intalnite pana acum.

Atingerea unei greutati apropiate de cea ideala si mai ales mentinerea acestei greutati o perioada lunga de timp, de preferat toata viata, este in majoritatea cazurilor un proces complex si multidisciplinar, ce poate fi realizat in conditii optime de catre o echipa de specialisti, in cadrul caruia un rol important este detinut de nutritionist.

Dieta adecvata fiecarui organism in parte nu este suficienta pentru atingerea obiectivului propus, ci trebuie sa fie parte a unui stil de viata sanatos, ce cuprinde si exercitii fizice, consum suficient de apa, somn adecvat fiecarui organism in parte, consum moderat si ocazional de alcool

si interzicerea fumatului, explica pentru Ziare.com nutritionistul Camelia Olteanu.

Esti tot timpul obosit? Iata care sunt cauzele pe care nu le banuiai

Motivele pentru renuntarea la dieta sunt diverse si multe dintre ele nici nu sunt recunoscute, in mod obisnuit, de persoanele care ar trebui sa tina o dieta:

- Asteptarile sunt nerealiste si fiecare spera sa piarda cat mai multe kilograme intr-un timp scurt, iar in momentul cand scaderea in greutate se reduce, persoana se demoralizeaza repede

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Atentie mare! Cum afecteaza noptile pierdute procesul de slabire!

-

Stilul de viata propriu nu se potriveste cu tinerea unei diete: prea multe restrictii, lipsa talentului sau placerii pentru gatit, stresul cotidian

- Nu reusesc sa respecte principiul celor 3 mese principale si 2 gustari si sar de obicei peste micul dejun.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies