De ce poartă Andreea Marin același costum de baie în vacanță!

De ce poartă Andreea Marin același costum de baie în vacanță!
De ce poartă Andreea Marin același costum de baie în vacanță!

De ce poartă Andreea Marin același costum de baie în vacanță! Ce a făcut frumoasa vedetă în vacanță și ce neplăceri a întâmpinat.

Andreea Marin a vorbit despre vacanța sa pe care a petrecut-o în Croația. Deși în ultimii ani a ales să meargă în Italia, fosta prezentatoare TV a ales o destinație mai aproape de casă, iar toată lumea a putut observa un detaliu inedit.

De mai mulți ani, Andreea Marin se fotografiază în vacanță cu același costum de baie, un costum negru, cu decolteu în V și accesorizat cu câțiva nasturi mari.

Toată lumea știe faptul că Andreea Marin își poate permite cele mai scumpe costume de baie din lume, așa că mulți se întreabă de ce alege să poarte doar un singur costum. Iar explicația este una cât se poate de simplă.

De ce poartă Andreea Marin același costum de baie în vacanță!
De ce poartă Andreea Marin același costum de baie în vacanță!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Secretul ”Zânei”! Andreea Marin a slăbit 6 kilograme, după Paște! Vedeta a dezvăluit cum a reușit

Vedeta a dezvăluit de multe ori că nu este genul de femeie care aruncă banii pe haine și că preferă, în schimb, să își cumpere accesorii pe care să le folosească ani întregi. Prin declarația sa, Andreea Marin le oferă tuturor un mesaj cât de poate de puternic despre cumpătare și despre cum să nu devii o victimă a modei, așa cum se întâmplă în cazul multor tinere.

De asemenea, trebuie să recunoaștem faptul că celebrul costum de baie negru îi complimentează formele și îi scoate în evidență sânii, dar și brațele bine lucrate la sală, așa că, atunci când ai un costum care să îți vină atât de bine, de ce să îl schimbi? Probabil că același lucru l-a gândit și frumoasa vedetă, care anul acesta împlinește 46 de ani.

Vacanța Andreei Marin în Croația, pe timp de pandemie


"O vacanță de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie.

A și început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat și a trebuit rapid sa găsim o altă soluție. Dar sa pornim de la alegerea destinației. Nu a fost ușor sa ne schimbam obiceiul: Italia, tara pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câștigat inima de ani buni... Dar vremurile te obliga, iată, să schimbi, să te adaptezi.

Doream un tărâm cât mai apropiat de România, pentru ca e mai prudent acum astfel.
Și am găsit soluția: Croația... Frumusețe fără limite.

Apoi am închiriat o mașină și am străbătut țara spre Dubrovnik pe sosele impecabile, de-a lungul coastei. Destinația, pe bună dreptate, o perlă: muntele se scaldă în mare, apa de cristal. Servicii de nota 10, fără aglomerație. Grija fața de oaspeti si sănătatea lor, bunul simț, calmul, echilibrul, pe toate le-am simțit din plin datorita acestor oameni buni ca pâinea caldă.


Mâncarea, bună tare. Pește, fructe de mare, salate gătite cum se poate mai bine. Asemănarea cu Italia este uimitoare. Timpul petrecut pe mare cu barca sau cu ski jetul, plăceri pe care nu le ocolesc o data pe an, ne-au dus pe insule necunoscute, cu un parfum aparte.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atât la dus, cât și la întors, compania aeriana cu o conduita exemplară a fost doar cea croată, Croatia Airlines, păstrând distanța între locurile pasagerilor în avion, masca, mănușile purtate de către personal, dezinfectant și măști oferite gratuit, serviciile, bunul simț și grija fără de nevoile călătorilor, fără reproș.

Ce a pățit Andreea Marin la întoarcerea în țară


În rest, atât Lufthansa, cât și Austrian Airlines, acceptau înghesuiala de dragul cât mai multor bilete vândute, nici gând de respectarea "distanței sociale" de care tot vorbim.

În Croația, la orice restaurant în aer liber sau la plajă, chiar dacă era foarte cald, personalul purta fără excepție mască și mănuși, dezinfectarea scaunelor, meselor, șezlongurilor se făcea de câte ori se schimba clientul, măștile la nevoie și dezinfectanții se ofereau gratuit, atenția la detalii, de invidiat. Și se văd rezultatele: pe întreaga pandemie, cazurile în Croația în număr de 10 ori mai redus decât în România

Azi noapte, am sosit pe aeroportul Otopeni: învățată deja de acolo cu dezinfectantul la îndemână oriunde, aici nu l-am văzut. O fi... dar discret".



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies