Lidia Fecioru a scăpat de o problemă gravă după ce consumat ceai de ceapă.
Cojile de ceapă ne pot salva organismul în fața afecțiunilor. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta de ceai din coajă de ceapă care ține în frâu bolile și cum se prepară acesta în casă.
„Coaja de ceapă și coaja de usturoi conțin vitamina P, care este de fapt foarte bună pentru ateroscleroză.
Ceaiul din aceste coji e bun pentru circulația periferică, pentru hipertensiune.
Plus că dezintoxică foarte bine sodiul din corp, urmările chimioterapiei, a natriului care sunt foarte nocive.
E foarte bun pentru tot ce înseamnă tractul urinar, dar îndeosebi pentru circulația periferică, pentru tot ce ține de corp și mușchii cardiaci.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Orice om poate să bea ceai din frunze de ceapă și foi de usturoi. Nu frunză, coaja. Coaja uscată. Iei o boabă, știi cum se spune, o boabă înseamnă că iei cu trei degete.
Citeste si: HOROSCOP. Lidia Fecioru: Secretul prosperităţii financiare pentru fiecare zodie!
Citeste si: Blestemul cel mai puternic. Tot ce trebuie să știi despre blesteme și puterea lor, explicat de Lidia Fecioru
Citeste si: Lidia Fecioru: Cum recunoști un om toxic cu ajutorul unei lumânări
Nu trebuie să o păstrăm 100 de ani, un piculeț. Se fărâmițează ceapa cu usturoiul și se adaugă într-un pahar cu apă.
Se poate bea un pahar dimineața și un pahar seara. Coaja de ceapă protejează ceapa din interior. Nu o lasă să germineze, să încolțească. Abia când începe coaja usturoiului să încolțească, pune în pericol leguma din interior ”, a declarat Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.
Ceapa, bună și pentru bătături. Cum se folosește
De asemenea, ceapa este foarte bună și pentru bătături.
„Ies foarte ușor cu ceapă. Luăm foia de ceapă și o lipim acolo- crudă. E bine să stea de dimineața până seara, până se usucă. Dacă sunt pe mâini e bine să dăm cu suc de ceapă", spune Lidia Fecioru.