De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?

De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?
De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?

În general, femeile nu sunt niciodată mulțumite de modul în care arată sau se simt complexate din cauza unor particularități ale corpului sau feței. Totuși, când alegi să faci o intervenție estetică, trebuie să ai în vedere nevoile tale și cum o să te facă să te simți. Mai mult decât atât, dacă la prima vedere, această perioadă de pandemie nu ți se pare cel mai potrivit moment, cu siguranță noi te vom asigura că e cea mai bună alegere pe care puteai să o faci. 

Mai multe proceduri estetice și intervenții presupun și o anumită perioadă de recuperare. Datorită pandemiei și măsurilor de distanțare impuse, majoritatea locurilor de muncă și-au mutat activitatea în online, astfel încât tu să poți lucra din confortul casei tale. Astfel, nu vei fi nevoită să renunți la muncă, ci dimpotrivă, vei avea mai mult timp pentru tine. 

Dacă dorești să păstrezi această intervenție un secret, pandemia te ajută să faci asta.

Mai mult decât atât, pentru că siguranța pacienților este prioritatea principală Swiss Clinics, am făcut o investiție de peste 800 de mii de euro. Ce a presupus această investiție? Un bloc operator propriu, dotat cu cea mai bună tehnologie și cu cele mai eficiente echipamente de ultimă generație. Acest bloc operator are și saloane unde pacienții să se simtă în siguranță de fiecare când trec pragul clinicii celor de la Swiss. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce trebuie să știi despre implantul mamar? 

Dacă nu ești mulțumită cu dimensiunea sânilor tăi sau cu forma acestora, atunci această intervenție îți va reda zâmbetul pe buze. Cu siguranță, există mai multe metode și tehnici prin care putem oferi senzația de un bust voluminos și atrăgător, însă niciuna nu este permanentă.

Când alegi implant mamar de la Swiss Clinics, alegi calitate și durabilitate. Implanturile noastre de ultimă generație, îți vor face orice dorință să devină realitate. Pentru astfel de intervenții se folosesc implanturi MENTOR cu forme diferite: una anatomică și una rotundă. Indiferent de alegerea ta, te asigurăm că acest proteze îți vor oferi un aspect natural și atrăgător. 

Cât durează intervenția?

Pentru că este o procedură care se realizează asupra unei anestezii generale, aceasta durează aproximativ 60 de minute. Mai mult decât atât, rezultatele sunt vizibile imediat și calitatea implanturilor este asigurată de producători, care se află în topul mondial al celor mai bune proteze. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cât durează recuperarea?

Procedura de mărire a sânilor necesită cel puțin o lună de recuperare, prin purtarea unei bustiere elastice, speciala. De asemenea, se recomandă să reducem cât mai mult mișcarea amplă a brațelor și activitățile precum condusul, înotul sau tenisul. Mai mult decât atât, atât ridicarea greutăților, cât și dormitul pe burtă vor fi interzise în această perioadă de recuperare. Cele mai importante momente ale recuperării sunt primele două săptămâni după efectuarea intervenției.

Te sfătuim să te odihnești cât mai mult posibil și să respecți toate indicațiile medicului. Mai mult decât atât, dacă apar stări de amețeală sau dureri, nu ezita să-ți contactezi specialistul. După ce s-a terminat perioada de recuperare, vino la controale periodice pentru a ne asigura că totul este în regulă. Pentru că după această intervenție, bustul tău va fi mai proeminent, asigură-te că îi oferi susținerea necesară. Discută cu medicul tău și află care sunt recomandările lui pentru a te asigura că rezultatul final să fie cel mult dorit. 

Pentru că decembrie este luna cadourilor, alege să faci schimbarea mult dorită acum. Mai mult decât atât, apelează la specialiști adevărați și bucură-te de rezultatul obținut.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies