De ce sa bei o cana de ceai alb pe zi

De ce sa bei o cana de ceai alb pe zi
De ce sa bei o cana de ceai alb pe zi

Potrivit celor mai recente studii, ceaiul alb este mai putin procesat, contine mai putina cafeina si are mai multi antioxidanti decat orice alt tip de ceai.

Ceaiul alb previne obezitatea- Ceaiul alb este recomandat cu încredere de catre cercetatori deoarece contine mai multi antioxidanti, ceea ce înseamna ca poate fi mai eficient în protejarea fata de unele maladii, comparativ cu ceaiul verde.

Ce sa bei si ce sa nu bei daca vrei un copil

Oamenii de stiinta au aflat ca aceasta licoare "miraculoasa" previne obezitatea, inhibând dezvoltarea de noi celule adipoase.

Ceaiul alb estecunoscut si ca suprimator natural al apetitului. Cum sarbatorile de iarna se apropie si toti vrem sa aratam bine, nutritionistii ne sfatuiesc sa consumam aproximativ 2-3 cesti de ceai alb pe zi. Alaturi de o alimentatie echilibrata "condimentata" cu miscare putem scapa de kilogramele nedorite.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cum se trateaza mancarimea intima

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies