De ce sa bei suc de varza in fiecare zi! Uite cate beneficii are!

De ce sa bei suc de varza in fiecare zi! Uite cate beneficii are!
De ce sa bei suc de varza in fiecare zi! Uite cate beneficii are!

Sucul de varza este o sursa bogata de vitamine (A, B, C, E, K), minerale (calciu, fier, potasiu, magneziu), fibre alimentare, precum si de alte substante active cu rol important atat in slabire, cat si ca adjuvant in peste 50 de afectiuni.

 

Consumul frecvent de suc de varza previne afectiunile de stomac (contine Vitamina U sau factorul antiulceros, fiind foarte bun in tratarea ulcerelor) si de colon (gratie acidului lactic), deoarece detoxifiaza organismul si imbunatateste digestia. Nu in ultimul rand, sucul de varza purifica tractul intestinal si hraneste tesuturile in profunzime. Zeama de varza contine iod si clor, doua elemente foarte importante pentru protejarea sanatatii tractului gastro-intestinal. Acest suc natural este recomandat persoanelor care au sistemul imunitar slabit si celor care vor sa piarda in greutate, deoarece reuseste sa inhibe apetitul alimentar si are un continut caloric foarte scazut.
Zeama de varza scade colesterolul, regleaza glicemia fiind indicata in caz de diabet si are un efect detoxifiant asupra ficatului datorita substantei numita sulforafan.Combate anemia, deoarece asigura organismului necesarul de vitamine si de minerale. De asemenea, aduce beneficii si sistemului nervos, ajutand la reducerea pierderilor de memorie. Sucul proaspat de varza este un bun cicatrizant si emolient, curata organismul si ofera stralucire naturala si aspect sanatos pielii, fiind util in cazuri de eruptii ale pielii, eczeme sau acnee.
Sursa

Consumul frecvent de suc de varza previne afectiunile de stomac (contine Vitamina U sau factorul antiulceros, fiind foarte bun in tratarea ulcerelor) si de colon (gratie acidului lactic), deoarece detoxifiaza organismul si imbunatateste digestia. Nu in ultimul rand, sucul de varza purifica tractul intestinal si hraneste tesuturile in profunzime. Zeama de varza contine iod si clor, doua elemente foarte importante pentru protejarea sanatatii tractului gastro-intestinal.

Acest suc natural este recomandat persoanelor care au sistemul imunitar slabit si celor care vor sa piarda in greutate, deoarece reuseste sa inhibe apetitul alimentar si are un continut caloric foarte scazut.

Zeama de varza scade colesterolul, regleaza glicemia fiind indicata in caz de diabet si are un efect detoxifiant asupra ficatului datorita substantei numita sulforafan.Combate anemia, deoarece asigura organismului necesarul de vitamine si de minerale. De asemenea, aduce beneficii si sistemului nervos, ajutand la reducerea pierderilor de memorie.
Sucul proaspat de varza este un bun cicatrizant si emolient, curata organismul si ofera stralucire naturala si aspect sanatos pielii, fiind util in cazuri de eruptii ale pielii, eczeme sau acnee.

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies