De ce sa consumi ananas in fiecare zi! Beneficiile sunt uriase!

De ce sa consumi ananas in fiecare zi! Beneficiile sunt uriase!
De ce sa consumi ananas in fiecare zi! Beneficiile sunt uriase!

Ananasul poate fi considerat un super-fruct. Este delicios, contine foarte putine calorii, in schimb este bogat in vitamine (A, C , vitamine din complexul B), fibre si minerale (mangan, cupru).

Bromelaina continuta de ananas, pe langa faptul ca dizolva grasimile si ajuta la scaderea in greutate, stimuleaza functionarea aparatului digestiv, datorita faptului ca digera proteine. Cu alte cuvinte ananasul, consumat dupa o masa imbelsugata, este eficient in prevenirea indigestiilor.

7 kilograme jos in 7 zile: Meniul care te ajuta sa slabesti doar cu fructe si legume

Este detoxifiant si diuretic, cu efect de normalizare a functionarii colonului.

Are puternice proprietati antiinflamatoare si da rezultate bune in ameliorarea durerilor cauzate de luxatii, leziuni musculare, arsuri sau alte rani, grabeste vindecarea urmelor lasate de interventii chirurgicale.

13 alimente si fructe care te ajuta sa iti mentii silueta!

Micsoreaza riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, amelioreaza durerea provocata de angina pestorala si relaxeaza circulatia sangelui.

Sursa: Curademiere.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Beneficiile incredibile ale imbratisarilor! Iti transforma starea de sanatate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies