De ce sa consumi carne de iepure de Paste? Iata cate beneficii are

De ce sa consumi carne de iepure de Paste? Iata cate beneficii are
De ce sa consumi carne de iepure de Paste? Iata cate beneficii are

Carnea de iepure este frageda si foarte usor de digerat, din aceasta cauza fiind recomandata persoanelor cu probleme digestive.

In ciuda retinerilor pe care le au oamenii, carnea de iepure este destul de sanatoasa si are multe beneficii pentru sanatate:

- este o carne mult mai dietetica decat alte sortimente, cu un continut scazut de grasimi. O portie de 100 de grame de carne de iepure contine 173 de calorii, in comparatie cu carnea de pui, care contine 201 calorii, si cu carnea de vita, care contine 295 de calorii.

Nici nu se poate compara cu porcul, care contine cam 400 de calorii la o portie de 100 de grame, sau cu carnea de miel, care contine circa 300 de calorii la aceeasi portie.

-  carnea de miel este plina de nutrienti, avand un procentaj ridicat de proteine: la o portie de 100 de grame, ai 28 de grame de proteine usor digerabile, semnificativ mai multe decat in carnea de vita sau pui.
Totodata, carnea de iepure este o sursa importanta de fier, care ii si da gustul special. O portie de iepure contine 4 grame de fier, dar si 204 miligrame de fosfor si 292 de grame de potasiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu #Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Sfatul zilei din 20 septembrie 2024: Este important să rămâi calm și echilibrat!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies