De ce să dăruiești un gift card

De ce să dăruiești un gift card
De ce să dăruiești un gift card

S-a întâmplat vreodată se apropie o dată importantă, cum ar fi o aniversare sau chiar venirea Crăciunului și nu știți ce să oferiți în dar?

Găsirea cadoului perfect pentru o persoană poate fi dificilă și chiar copleșitoare. Din fericire, avem soluția perfectă: achiziționarea unui gift card. Această modalitate are mai mult avantaje, iar cel mai bun lucru este că destinatarul va avea plăcerea de a alege produsele preferate și să fie încântat de alegerea făcută.

Dar ce este un gift card sau vocuher cadou?

Un card cadou este un card încărcat cu o sumă, care este utilizată ca mijloc de plată (totală sau parțială) pentru comanda plasată în magazin. În cazul în care suma achiziției depășește valoarea care se află pe gift card, trebuie să completeze cu o altă metodă de plată. Cardurile cadou sunt o opțiune excelentă atunci când doriți să faceți un cadou special, este cel mai simplu și mai sigur mod de a oferi un cadou de succes. Se bucură, de asemenea, de o popularitate mare oriunde în lumea.

Sunt multe motive pentru care să alegi un astfel de dar. În primul rând, este un cadou ușor de ales și cumpărat. În al doilea rând, poate fi folosit pentru orice, în orice moment  – ceea ce înseamnă că posesorul are un grad ridicat de flexibilitate în ceea ce privește cumpărăturile. Bineînțeles, cardul va putea fi folosit numai în magazinul care l-a emis. În al treilea rând, nu trebuie să știi ce vrea cineva pentru a-i oferi ceva de care să fie mulțumit. Dacă cu această explicație aveți încă anumite îndoieli, iată câteva motive pentru care este util vă să alegeți un voucher cadou.

De ce să optezi pentru un gift card

 

Nu cunoașteți îndeajuns gusturile persoanei

Atunci când optezi pentru a oferi voucher cadou, destinatarul va alege darul care îi place sau care este cel mai necesar, deoarece alegerea este direct în mâinile persoanei care primește darul.

Ideal pentru toată lumea

Fie că este cel mai apropiat prieten, un iubit sau chiar un nou coleg de muncă. Un card cadou poate fi o modalitate foarte bună de a vă arăta afecțiunea unul pentru celălalt.

Poate fi achiziționat și utilizat în aceeași zi

Puteți să-l cumpărați din confortul casei, iar cel căruia îi dăruiți îl poate folosi imediat.

Oricine îl primește va putea cumpăra ceea ce îi place, chiar dacă este un produs de o valoare mai mare decât cardul cadou, deoarece poate fi folosit ca parte a plății, iar finalizarea achiziției se va face și cu un alt mijloc de plată.

Gift cardurile sunt emise și de marile magazine

Dacă doriți să faceți un cadou și nu știți ce să cumpărați, un gift card este o opțiune bună. Acesta este emis de magazine mari.

Cardurile cadou sunt transferabile

Odată achiziționat, cardul cadou poate fi "aplicat" sau utilizat de orice utilizator.

Gift cardurile trebuie utilizate la magazinul care le-a emis. De obicei, cardurile cadou nu au o dată de expirare, iar cel mai important, emiterea nu generează niciun comision sau taxe. Lucrul bun despre aceste carduri este că le puteți cumpăra de la multe magazine și platforme online diferite, astfel încât să aveți diversitate în alegeri. De aniversări, sărbători religioase, nunți sau cu ocazia altor evenimente ori de ce nu, în orice zi, un gift card se dovedește a fi o idee interesantă de cadou.

Articol susținut de PSK



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies