De ce sa mananci grapefrut iarna! Acestea sunt beneficiile

De ce sa mananci grapefrut iarna! Acestea sunt beneficiile
De ce sa mananci grapefrut iarna! Acestea sunt beneficiile

Acest fruct a fost descoperit in secolul al 18 lea in America de Sud. Aparent, este un hibrid natural intre pomelo si portocala. Nu este doar un fruct suculent si delicios, ci este si sanatos si nutritiv.

1. Iti intareste sistemul imunitar

Unul dintre cele mai importante beneficii este ca ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. Este un fruct bogat in vitamina C, care te ajuta sa previi sau sa combati raceala si, de asemenea, combate radicalii liberi care pot face ravagii in corpul tau. Contine si antioxidanti cu licopen si beta-caroten.

2. Previne aparitia pietrelor la rinichi

Pietrele la rinichi sunt de fapt o acumulare de calciu si, odata dezvoltate, fie trebuie sa se elimine natural fie medical.

Este o conditie extrem de dureroasa, dar exista o multime de studii care arata ca un litru de suc de grapefruit pe zi face minuni!

Citeste continuarea aici.
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 2018: Ce zodii au noroc la bani si nu pierd niciun leu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies