De ce sa mananci urzici si spanac! Afla cate beneficii au!

De ce sa mananci urzici si spanac! Afla cate beneficii au!
De ce sa mananci urzici si spanac! Afla cate beneficii au!

Laura Cosoi iti recomanda verdeturile in aceasta primavara, datorita beneficiilor uriase pentru sanatate.

 

"Pe langa multe altele, spanacul este foarte bun pentru pastrarea frumusetii pielii datorita faptului ca are o cantitate mare de vitamina A, care reface celulele si ajuta tenul sa-si pastreze elasticitatea. Spanacul contine si antioxidanti, asadar combate actiunea radicalilor liberi, cei care distrug fibrele de elastina si colagen si determina aparitia ridurilor.
Se spune ca, daca am manca in mod regulat spanac, pielea noastra ar arata mult mai tanara pentru ca aceasta planta este o uzina de vitamine si minerale.
Iar fierul pe care-l contine spanacul lupta nu numai impotriva anemiei, ci si pentru frumusetea parului tau. Ceea ce fac si urzicile, de altfel. Bunicile noastre stiau asta si de aceea se spalau pe cap cu apa de la urzici. Gasesti in magazine multe sortimente de sampoane care au in compozitie urzica pentru un scalp sanatos. Dar asa cum este buna pentru par, planta aceasta poate fi folosita si pentru ten.
Daca ai tenul prea gras sau porii deschisi, ori probleme cu acneea, urzica, planta cam neprietenoasa la atingere, se dovedeste utila. Infuzia de urzica ajuta la curatarea tenului de impuritati si este un tonic foarte bun, iar ceaiul este folositor si pentru intarirea unghiilor.", scrie Laura pe blog.

"Pe langa multe altele, spanacul este foarte bun pentru pastrarea frumusetii pielii datorita faptului ca are o cantitate mare de vitamina A, care reface celulele si ajuta tenul sa-si pastreze elasticitatea.

Spanacul contine si antioxidanti, asadar combate actiunea radicalilor liberi, cei care distrug fibrele de elastina si colagen si determina aparitia ridurilor.

Se spune ca, daca am manca in mod regulat spanac, pielea noastra ar arata mult mai tanara pentru ca aceasta planta este o uzina de vitamine si minerale. Iar fierul pe care-l contine spanacul lupta nu numai impotriva anemiei, ci si pentru frumusetea parului tau. Ceea ce fac si urzicile, de altfel.
Bunicile noastre stiau asta si de aceea se spalau pe cap cu apa de la urzici. Gasesti in magazine multe sortimente de sampoane care au in compozitie urzica pentru un scalp sanatos. Dar asa cum este buna pentru par, planta aceasta poate fi folosita si pentru ten.

Daca ai tenul prea gras sau porii deschisi, ori probleme cu acneea, urzica, planta cam neprietenoasa la atingere, se dovedeste utila.
Infuzia de urzica ajuta la curatarea tenului de impuritati si este un tonic foarte bun, iar ceaiul este folositor si pentru intarirea unghiilor.", scrie Laura pe blog.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies