„De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni.” Dana Roba pare pregătită să își refacă viața

„De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni.” Dana Roba pare pregătită să își refacă viața
„De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni.” Dana Roba pare pregătită să își refacă viața

După o perioadă dificilă și plină de încercări, Dana Roba își ia viața în propriile mâini și dezvăluie că se gândește serios să înceapă o nouă călătorie în dragoste.

 După divorțul tumultuos de actualul său soț, aflat în arest, make-up artistul se bucură de fiecare clipă și privește spre viitor cu speranță, luând în considerare ideea de a-și da din nou mâna cu cineva în fața altarului.

Citește și: Ce a observat Dana Roba la felul în care arată, la aproape două luni de când a trăit cea mai grea noapte din viața ei. Vedeta este în culmea fericirii

Dana Roba pare pregătită să își refacă viața

În urma evenimentelor tragice prin care a trecut, Dana Roba a găsit sprijin și încredere în prezența lui Beni, un om care i-a fost alături în momentele dificile și care a avut un impact pozitiv asupra recuperării ei.

Ceea ce a început ca o prietenie s-a dezvoltat treptat într-o legătură tot mai strânsă, iar vedeta a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare imagini și momente semnificative petrecute alături de Beni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 Cu divorțul în așteptare și un viitor deschis, Dana Roba lasă deschisă posibilitatea de a se recăsători, mărturisind că lăsa decizia în mâinile lui Beni, omul care a fost alături de ea în momentele grele și care ar putea juca un rol esențial în următoarea etapă a vieții ei.

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate, dar de la 1 septembrie încolo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească.

Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă. O să am și weeekendul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok. Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a spus Dana Roba.

Dana Roba, noi imagini alături de presupusul iubit

Recent, vedeta a încântat urmăritorii săi online prin distribuirea un videoclip în care apare înconjurată de un buchet impresionant de flori, o surpriză evidentă din partea partenerului său, Beni. Atent observatori, fanii au remarcat imediat semnificația acestui gest, iar relația dintre cei doi nu pare să fie doar una de prietenie.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Se pare că cei doi au fost chiar și la o întâlnire amoroasă, în cadrul unui restaurant. Vedeta nu s-a putut abține să nu împărtășească momentul cu cei de acasă.

Pe lângă aceste aspecte, se poate observa cu ochiul liber cum bărbatul îi face un semn de sărut brunetei.

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru ca își dorește sa ma viziteze la spital cu un buchet de flori.

A fost sigur ca voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din coma a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viața ca oricare alta femeie”,   a scris Dana Roba pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Povestea dramatică a Danei Roba, la „În Oglindă”, ediția emisiunii disponibilă astăzi, pe canalul de YouTube theXclusive „Baticul îl porți doar din dragoste pentru Dumnezeu și atât”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce a observat Dana Roba la felul în care arată, la aproape două luni de când a trăit cea mai grea noapte din viața ei. Vedeta este în culmea fericirii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies