De ce sa nu mai usuci niciodata rufele pe calorifer! Uite ce boli teribile poti sa faci!

De ce sa nu mai usuci niciodata rufele pe calorifer! Uite ce boli teribile poti sa faci!
De ce sa nu mai usuci niciodata rufele pe calorifer! Uite ce boli teribile poti sa faci!

Mare atentie – acest obicei poate sa declanseze boli incurabile!

 

Craig Mather (43 de ani) din Bolton, care nu a respectat avertismentele, a spus ca, din cauza uscarii hainelor in casa el insusi a capatat o infectie pulmonara destul de grava. Lui I s-au declansat probleme destul de grave datorita sporiilor de mucegai care s-au raspandit in incinta in momentul in care a uscat pe calorifer, in repetate randuri, hainele proaspat spalate.
"Am inceput sa renunt la acest obicei numai atunci cand am fost diagnosticat cu aspergiloza pulmonara cronica pentru care mi s-au prescris medicamente specifice de combatere a infectiilor fungice", a
spus Craig, tatal a trei copii.
Medicul i-a spus ca problemele sale s-ar putea agrava daca va continua in acest mod. Craig a inceput sa renunte total la acest obicei si iata ca dupa doar 3 luni de zile, starea lui s-a imbunatatit vizibil.
Experienta sa este doar una din multele cazuri aparute din cauza acestor obiceiuri nesanatoase.
Expertii avertizeaza ca uscarea in interior a hainelor spalate poate prezenta riscuri grave de sanatate. Imbracamintea, situata pe un radiator sau calorifer, poate ridica nivelul de umiditate in casa pana la 30%, ceea ce va crea conditii ideale pentru dezvoltarea sporiilor de mucegai.
"O runda de rufe spalate contin aproape doi litri de apa, care este eliberat in camera.
Cei mai multi dintre noi suntem imuni la infectiile care cresc in aceste conditii de umezeala, sau au un organism care poate lupta impotriva infectiei. Cu toate acestea, pacientii cu astm pot avea probleme cu tusea si dificultati de respiratie, iar la persoanele cu un sistem imunitar slabit, cum ar fi pacientii cu cancer tratati cu chimioterapie si pacientii cu SIDA cat si cei cu boli autoimune, ciuperca respectiva poate provoca aspergiloza pulmonara.
Este o afectiune care poate provoca leziuni pulmonare incurabile si uneori fatale", a declarat profesorul David Denning care ne sfatuieste sa uscam rufele in afara sau pe uscatorul de rufe, departe de dormitoare si living.
Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Craig Mather (43 de ani) din Bolton, care nu a respectat avertismentele, a spus ca, din cauza uscarii hainelor in casa el insusi a capatat o infectie pulmonara destul de grava.

Lui I s-au declansat probleme destul de grave datorita sporiilor de mucegai care s-au raspandit in incinta in momentul in care a uscat pe calorifer, in repetate randuri, hainele proaspat spalate. 

"Am inceput sa renunt la acest obicei numai atunci cand am fost diagnosticat cu aspergiloza pulmonara cronica pentru care mi s-au prescris medicamente specifice de combatere a infectiilor fungice", a spus Craig, tatal a trei copii. 


Medicul i-a spus ca problemele sale s-ar putea agrava daca va continua in acest mod. Craig a inceput sa renunte total la acest obicei si iata ca dupa doar 3 luni de zile, starea lui s-a imbunatatit vizibil. 

Experienta sa este doar una din multele cazuri aparute din cauza acestor obiceiuri nesanatoase. 

Expertii avertizeaza ca uscarea in interior a hainelor spalate poate prezenta riscuri grave de sanatate.
Imbracamintea, situata pe un radiator sau calorifer, poate ridica nivelul de umiditate in casa pana la 30%, ceea ce va crea conditii ideale pentru dezvoltarea sporiilor de mucegai. 

" O runda de rufe spalate contin aproape doi litri de apa, care este eliberat in camera. Cei mai multi dintre noi suntem imuni la infectiile care cresc in aceste conditii de umezeala, sau au un organism care poate lupta impotriva infectiei. Cu toate acestea, pacientii cu astm pot avea probleme cu tusea si dificultati de respiratie, iar la persoanele cu un sistem imunitar slabit, cum ar fi pacientii cu cancer tratati cu chimioterapie si pacientii cu SIDA cat si cei cu boli autoimune, ciuperca respectiva poate provoca aspergiloza pulmonara. Este o afectiune care poate provoca leziuni pulmonare incurabile si uneori fatale", a declarat profesorul David Denning care ne sfatuieste sa uscam rufele in afara sau pe uscatorul de rufe, departe de dormitoare si living. 

Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies